Laatste Nieuws

Het laatste nieuws van de Adriaan van Erk Groep

 

Meer nieuws

Update verbouwing Adriaan van Erk Timmerfabriek

De Italiaanse flowline machine voor verfbehandeling in onderdelen is getest in Italië en goed bevonden.  De machine komt in de loop van november 2017 naar Bergambacht.

 

Bekijk de video

play

 

Feestelijke start bouw 13 woningen, laatste fase Nieuwland-Oost Brielle

6 Oktober jl. heeft de officiële start van de bouw van 13 woningen in Brielle plaatsgevonden, door middel van het leggen van de symbolische eerste steen door wethouder André Schoon. Rehorst Bouw realiseert deze woningen, in opdracht van BPD Ontwikkeling.
Met deze fase is de bouw van het laatste deel van het plan in gang gezet.

 

 

 

Verbouwing Adriaan van Erk Timmerfabriek

Het nieuwe productieproces van Adriaan van Erk Timmerfabriek krijgt gestaag meer vorm. Ook tijdens de bouwvakantie is keihard doorgewerkt.

Op dit moment loopt alles volgens planning. De nieuwe machines zullen op korte termijn volledig operationeel zijn. De productie gaat intussen zonder onderbreking door.

 

 

Officiële handeling Rijnvaert Oegstgeest fase I

Donderdag 19 juni jl. heeft mevrouw Tönjann, wethouder gemeente Oegstgeest, de officiële handeling verricht door het legen van een kubel cement. Het merendeel van de kopers van de 17 vrijstaande en twee-onder-eenkap woningen van fase 1 waren aanwezig bij dit feestelijke moment.

 

 

Start verkoop Het Kompas te Barendrecht

Donderdag 29 juni jl heeft de start verkoop plaatsgevonden van 27 appartementen Het Kompas te Barendrecht. Het was een drukke, succesvolle middag.

 

 

Adriaan van Erk Timmerfabriek 5.0

Adriaan van Erk Timmerfabriek ondergaat dit jaar een volledige metamorfose. Na de bouwvak staat op de huidige locatie een volledig nieuwe fabriek, met een spraakmakende noviteit. In directe partnerschap met PPG Industrial Coatings, Giardina Finishing Benelux, en betrokkenheid van SKH/SHR en machineleverancier De Groot Rosmalen, wordt in single part het geprofileerde kozijndeel in een enkele gang direct vanuit de machinestraat vierzijdig geflowcoat.

(Tekst Kees de Vries)

Voor het volledige artikel: http://www.timmerfabrikant.nl/deze-maand-in-l-w/item/3005323-adriaan-van-erk-5-0

Het team dat SPP in Bergambacht mogelijk maakt (vlnr): J. Schuurmans– PPG Industrial Coatings, G. de Jong– Productieleider Adriaan van Erk Timmerfabriek,  M. Renkens– Technical Support PPG, T. Schoonderwoerd– Directeur Adriaan van Erk Timmerfabriek, M. Broekhoff- Giardina Benelux, J. Siebum- Areamanager PPG en M. Pedretti- Giardina.

 

Plan Parkzoom Waddinxveen

Park Triangel is een aantrekkelijke nieuwe woonwijk in Waddinxveen, met centraal gelegen een groot park. In de wijk zijn scholen, speelplekken en volop recreatiemogelijkheden.

Plan Parkzoom maakt onderdeel uit van Park Triangel. Parkzoom fase 2 bestaat uit 32 woningen in 2 verschillende typen. Interesse? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

 

Bekijk op Funda

Bekijk bij de makelaar

 

 

Start bouw appartementencomplex Zicht op Leidschenveen

21 Maart jl. heeft de start van de bouw van appartementencomplex Zicht op Leidschenveen plaatsgevonden. Het appartementencomplex wordt gebouwd door Rehorst Bouw in opdracht van BPD Ontwikkeling.

In het complex worden 89 drie- en vierkamerappartementen gerealiseerd. 43 Van deze appartementen zijn bestemd voor de verkoop en 46 voor de verhuur. Het complex wordt gerealiseerd met behulp van een tunnelbekistingsysteem. De duur van de bouw van Zicht op Leidschenveen zal ca. 18 maanden bedragen.

 

 

 

 

 

Feestelijke start bouw 12 woningen Dijklaan-West II fase 3b

1 Maart jl. heeft de officiële start van de bouw van 12 woningen in Bergambacht plaatsgevonden, door middel van het stellen van het eerste profiel door de toekomstige bewoners van het desbetreffende bouwnummer. Hierbij zijn ze geholpen door wethouder Dilia Blok.

Adriaan van Erk Bouw realiseert deze woningen, in opdracht van BPD Ontwikkeling.

Met deze fase is de bouw van het laatste deel van het plan in gang gezet.

 

 

 

Update bouw Hotel Overamstel te Amsterdam

7 Oktober jl. is met de onthulling van het bouwbord het startschot gegeven voor de bouw van Hotel Overamstel. Hotel Overamstel te Amsterdam wordt voorzien van 490 hotelkamers, een restaurant, een ballroom, conferentiezalen, spa, fitness en een parkeergarage.
Slavenburg Bouw, onderdeel van de Adriaan van Erk Groep, bouwt Hotel Overamstel in opdracht van Leonardo Hotels.

Inmiddels zijn de werkzaamheden ten behoeve van de fundering gestart, op dit moment worden de funderingsbalken vervaardigd. Ook is de eerste uitbreiding van de keten uitgevoerd, vanuit daar is deze foto gemaakt.

 

Rehorst Bouw Beste Bouwer 2016
in de categorie 50+ reviews

Bouwnu.nl is dé reviewsite voor de woningbouw. Consumenten geven een review op basis van hun ervaringen met de nieuwbouw of verbouw van hun woning. Met meer dan 6.000 reviews is Bouwnu.nl de grootste vergelijkingswebsite op woningbouwgebied. Dit jaar reikte Bouwnu voor het eerst de prijzen voor Beste Bouwer en Verbouwer uit, op basis van de scores die in 2016 door consumenten zijn gegeven.
 
De winnaars
Bouwnu kent de prijzen toe in drie categorieën. De winnaars ontvingen uit handen van Edwin Groot, directeur Stichting Klantgericht Bouwen en initiatiefnemer van Bouwnu, een trofee.
 
Edwin Groot: “De winnaars hebben laten zien dat zij hun klanten hoog hebben zitten. Voor een consument is het natuurlijk belangrijk dat zijn woning technisch voldoet aan de wensen en eisen, maar ook het proces is voor de beleving cruciaal. Dat zien wij in de reviews terug. Wij willen door transparant te maken hoe de klanten over bedrijven denken, de aannemers stimuleren om nog betere kwaliteit te leveren. En de beste bedrijven mogen daar best voor in het zonnetje worden gezet."

Rehorst Bouw: Klantgerichtheid zit in onze genen
Rehorst Bouw uit Bergambacht is onderdeel van de Adriaan van Erk Groep en won vorig jaar de prijs voor Best Presterende Bouwer. Arie Houweling, directeur van Rehorst Bouw nam de prijs Beste Bouwer 2016 samen met Hans van Erk, eigenaar van de Adriaan van Erk Groep in ontvangst. Houweling: "We zijn trots dat we voor de tweede achtereenvolgende keer een prijs namens Rehorst Bouw in ontvangst mogen nemen. Het bevestigt voor ons de continuïteit in kwaliteit binnen de Adriaan van Erk Groep en de tevredenheid van onze klanten. Door te luisteren naar onze klanten en open te staan voor verbeteringen, proberen wij continu deze verbeteringen door te voeren richting onze klantbenadering en kwaliteit.”

 

 

Rehorst Bouw bouwt in opdracht van Woonpartners 18 sociale huurwoningen in Park Triangel

Met de bouw van 18 eengezinswoningen staat er voor Woonpartners Midden-Holland weer een nieuwbouwproject in Waddinxveen op de planning. Middels het tekenen van de overeenkomst met Rehorst Bouw uit Bergambacht is een partner gevonden die deze woningen ontwerpt en bouwt. In 2014 leverde woningcorporatie Woonpartners 11 sociale huurwoningen op in Park Triangel in het deelgebied Rietkraag. Drie jaar later investeert Woonpartners in de 18 eengezinswoningen in het deelgebied Parkzoom.

In aanwezigheid van wethouder Kees de Jong tekende voor Woonpartners de heer René Mascini, directeur-bestuurder het contract. “Wat ben ik weer ontzettend blij dat er sociale huurwoningen worden toegevoegd aan het woningaanbod van Waddinxveen” aldus de wethouder. Hans van Erk, algemeen directeur Adriaan van Erk Groep en Arie Houweling, directeur Rehorst Bouw tekende beiden de Design & Build-overeenkomst. ”

 

 

Feestelijke officiële handeling
CPO Hoge Boezem Nieuw-Lekkerland

Donderdag 10 november jl. hebben de heer Griffioen en de heer Slager van CPO Hoge Boezem samen met de jongste toekomstige bewoners de officiële handeling verricht door het slaan van de eerste paal. Aan belangstelling voor dit feestelijke moment geen gebrek. Onder andere vrienden en familie maar ook medewerkers van de gemeente Molenwaard, architect Brand en de Rabobank waren aanwezig. Adriaan van Erk Bouw realiseert vier rijwoningen en twee vrijstaande woningen voor de leden van het CPO. De woningen worden geheel op maat voor de bewoners gebouwd.

 

Handtekeningen start laatste fase centrumplan Bergambacht

Afgelopen donderdag 3 november is er met het zetten van handtekeningen een volgende stap gezet in de verdere realisatie van het centrumplan in Bergambacht. Hans Van Erk, algemeen directeur van de Adriaan van Erk Groep en Rob van den Broeke, directeur van de woningstichting QuaWonen, hebben gezamenlijk de aanzet gegeven tot de bouw van 31 rijwoningen en 19 appartementen aan de oost kant van de Secretaris Schippersstraat en de Prinses Julianastraat.

 foto: Adri Verhoeven

 

Statushouderswoningen Den Haag:
De eerste complete gevels geplaatst

De eerste complete buitengevels voor het project 31 Statushouderswoningen Den Haag zijn geplaatst. Iedere gevel is helemaal af, inclusief metselwerk, deuren en ramen. Het ene moment ziet u een betonnen casco, het volgende moment is de buitenkant van de woning al klaar.

In opdracht van Dura Vermeer Bouw Zuid West, worden deze gevels in onze fabriek in Bergambacht geprefabriceerd. De basis is houtskeletbouw, dat aan de buitenzijde wordt afgewerkt met steenstrips. Deze steenstrips worden gevoegd en vormen zo echt metselwerk. De houten kozijnen en ramen zijn afgelakt en voorzien van beglazing. De binnenzijde is afgewerkt met fermacell, dat na het afsmeren van de naden behangklaar is. Het enige wat nog moet gebeuren, is het afhangen van de definitieve voordeur. Tijdens de bouwfase wordt gebruik gemaakt van een tijdelijke wisseldeur. De definitieve voordeur wordt afgehangen nadat de werkzaamheden aan de binnenzijde van de woning zijn afgerond.

 

Feestelijke officiële handeling Engelse Tuin fase II te Voorhout

13 oktober jl. heeft wethouder Bas Brekelmans van de gemeente Teylingen de officiële handeling van Engelse Tuin fase II te Voorhout verricht door middel van het het leggen van een vloerplaat.

Plan Engelse Tuin is ruim opgezet met veel groen en ruimte voor water met de sfeer van Engelse Tuindorpen. In totaal bestaat het plan uit 180 woningen, inclusief appartementen. De woningen van de eerste fase van het plan zijn inmiddels allemaal bewoond. Deze dag waren wij bij elkaar met bewoners van de woningen gelegen rondom het Groenplein en de twee rijen woningen nabij de Bollenschuur.

 

Adriaan van Erk Groep is gecertificeerd met de certificaten:

VCA

VCA staat voor VGM (Veiligheid Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers. Het VCA-systeem wordt beheerd door de Stichting Samenwerken Voor Veiligheid(SSVV).
Download het certificaat. Download de directieverklaring.

ISO9001

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Met het ISO 9001 managementsysteem geven organisaties gestructureerd vorm aan hun bedrijfsprocessen.
Download het certificaat. Download de directieverklaring.

ISO14001

ISO14001 is de internationale norm voor wat betreft milieuwet- en regelgeving, en ziet toe op continue en structurele verbetering van de milieuprestaties.
Download het certificaat. Download de directieverklaring.

 

Deze certificering heeft betrekking op de werkmaatschappijen Adriaan van Erk Bouw, Rehorst Bouw en Slavenburg Bouw.