);">

Laatste Nieuws

Het laatste nieuws van de Adriaan van Erk Groep

 

Meer nieuws

Met een knal & confetti het weekend in bij de viering van de start van 47 woningen in Park Triangel te Waddinxveen.

 

Een prachtig project van Rehorst Bouw in een goede samenwerking met de combinatie van BPD, AM en Synchroon.

De 500ste woning in Baanhoek West in Sliedrecht !

 

Een mooie mijlpaal voor deze wijk. Prachtige woning, blije kopers en een prima samenwerking tussen BPD Ontwikkeling & Rehorst Bouw.

 

Slavenburg Bouw is recent gestart met de prefab bovenbouw van ons project HIEX Hotel Noord in Amsterdam ! Een mooi project op een mooie locatie..

Gestart met de bouw van fase 3 Rijnvaert Oegstgeest
  

Op 23 januari jl. is getart met de bouw van fase 3, tevens de laatste fase, Rijnvaert Oegstgeest. De toekomstige bewoners waren vanzelfsprekend uitgenodigd om hier getuige van te zijn onder het genot van een hapje en een drankje. De planning is dat de woningen eind derde, begin vierde kwartaal 2019 zullen worden opgeleverd.

Single Part Production geïmplementeerd in timmerfabriek
 

Adriaan van Erk Timmerfabriek B.V. heeft als eerste Single Part Production geïmplementeerd in haar productie. Net als een aantal collega’s liep men bij Adriaan van Erk Timmerfabriek B.V. al jaren met het idee rond om kozijnen in onderdelen te gaan voorzien van een eerste laag verf. Door de komst van de prestatie-eisen die zijn opgenomen in de BRL 0819 “Verbindingstechnieken in houten gevelelementen” werd het mogelijk de gewenste innovaties om te zetten naar concrete processen. 

Nadat de resultaten van een onderzoek van de NBvT bekend waren en duidelijk was welke route doorlopen moest worden om Single Part Production te kunnen implementeren binnen de certificatieregeling Houten Gevelelementen op basis van de BRL 0801, is Adriaan van Erk Timmerfabriek B.V., samen met Frecken (lijm) en PPG (verf), de uitdaging aangegaan. Het hele traject heeft een jaar in beslag genomen. 

Op 30 november 2018 heeft Taco Schoonderwoerd, directeur Adriaan van Erk Timmerfabriek B.V., uit handen van SKH het KOMO certificaat ontvangen waarin Single Part Production is opgenomen. 

Start verkoop Woonhaven Elka te Lisse

 

Op 20 december 2018 is Woonhaven Elka te Lisse in verkoop gegaan!. Informatie over het plan is beschikbaar op www.woonhavenelka.nl. Vanaf deze website kunt u ook de verkoopinformatie downloaden.

Feestelijke handeling De Brinkhorst fase 2a & 2b te Moordrecht

 

Op 7 november jl. heeft de feestelijke handeling van de bouw van 83 woningen te Moordrecht plaatsgevonden. De start van de bouw is ingeluid met het leggen van een vloerplaat door de toekomstige bewoners van één van de woningen van het plan en wethouder J. Hordijk. Vervolgens zijn de plannen voor de inrichting van het speelveld ’De Brink’ nader toegelicht en hebben de toekomstige bewoners elkaar leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje. De woningen van fase 2a en 2b van het plan De Brinkhorst, Rond de Brink worden door Rehorst Bouw gerealiseerd in opdracht van BPD Ontwikkeling.

Stichting Klantgericht Bouwen (SKB) / Bouwnu.nl in gesprek met Arie Houweling

 

Arie Houweling is geïnterviewd door SKB/Bouwnu.nl.

 

Adriaan van Erk Bouw en Rehorst Bouw zijn deelnemer aan de Stichting Klantgericht Bouwen. De afgelopen jaren zijn zij meerdere malen als 'beste bouwer'' uitgeroepen en daardoor hebben zij bewezen dat de klant en zijn/haar klantreis centraal staan. Dit komt niet alleen tot uiting in reviews op bouwnu.nl, maar ook in de kopers- en managementrapportages van SKB.

In het artikel komen de volgende vragen aan bod:

  1. Wat vindt u van het principe van reviews?
  2. Waarom werkt het goed om de klant meerdere keren om feedback te vragen?
  3. Hoe welwillend zijn mensen om ook een review achter te laten?
  4. Kunt u iets meer delen over uw ervaring als koper van een nieuwbouwwoning?
  5. Wat doet het cijfer met het imago en de trots van het bedrijf?

Voor het lezen van de antwoorden op deze vragen en het gehele artikel kunt u gebruik maken van deze link.

Kopersmiddag Rijnvaert fase 3

Op 9 juli jl. ontvingen wij in onze showroom 'Het Woonidee' de kopers van Rijnvaert fase 3. Men was in grote getale aanwezig. De kopers werden geïnformeerd over het te doorlopen proces tussen nu en de oplevering van de woning. Tevens waren er vertegenwoordigers aanwezig van Stucadoorsbedrijf R. Smaal, Rehorst Elektrotechniek en Niko omtrent de mogelijkheden met betrekking tot de afwerking van hun woning.

Het was ook een mooie gelegenheid voor de kopers om kennis te maken met hun toekomstige buren onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Officiële starthandeling fase 2 Rijnvaert Oegstgeest

Na het succes van fase 1, was nu de start van fase 2 aan de beurt.

De kopers van bouwnummer 38 mochten zelf de vloer leggen van hun woning onder het oog van hun enthousiaste nieuwe buren ! Rijnvaert is een ontwikkeling en realisatie van Adriaan van Erk.

 

 

Opleveren woningen 1e fase Park Triangel

In Park Triangel Waddinxveen zijn wij onze 37 woningen aan het opleveren. Dit naar volle tevredenheid van onze kopers. Het is een succesvolle ontwikkeling en realisatie van Adriaan van Erk.

 

 

Oplevering laatste woning in Brielle

Recent hebben wij de laatste woning opgeleverd in plan Nieuwland Oost in Brielle.

In 2008 zijn wij hier gestart en nu, 10 jaar en honderden woningen later, zijn wij nu echt gereed. Het was een top samenwerking tussen BPD Ontwikkeling en Rehorst Bouw.

 

 

Eerste heipaal appartementen

De eerste heipaal zit er in bij de bouw van de 28 appartementen in Plan Engelse Tuin in Voorhout!

Dit is een ontwikkeling en realisatie van Adriaan van Erk in opdracht van Woonstichting Vooruitgang.

 

 

Kopersbijeenkomst in het Woonidee

Om onze kopers te informeren over wat ze van ons kunnen verwachten vanaf het moment dat ze tekenen voor een woning bij de makelaar tot het moment dat ze de sleutel van hun toekomstige woning overhandigd krijgen, organiseren wij voor ieder project een of meerdere kopersbijeenkomsten. Tijdens deze kopersbijeenkomsten geven we algemene projectspecifieke informatie en krijgen de kopers een rondleiding in Het WoonIdee. Zo nemen wij de kopers mee in het traject van meer- en minderwerk voor de woning en stellen wij de kopers in de gelegenheid vragen te stellen en kennis te maken met de nieuwe buren.

Recentelijk hebben de kopersbijeenkomsten plaatsgevonden voor het project Weespersluis fase 1a te Weesp (101 woningen), project Parksingel te Waddinxveen (63 woningen), project De Brinkhorst fase 2 te Moordrecht (40 woningen) en project Parkhoven te Waddinxveen (59 woningen).

 

 

Bouw van 20 appartementen in Sliedrecht

In Sliedrecht schieten wij al aardig op met de realisatie van 20 appartementen in de Baanhoek. Een prima samenwerking tussen BPD Ontwikkeling en Rehorst Bouw.

 

 

Startbijeenkomst Park Triangel in Waddinxveen

Op 4 april jl. heeft de startbijeenkomst plaatsgevonden voor de bouw van 32 woningen Park Triangel in Waddinxveen. Met hulp van één van de nieuwe bewoners is er een vloerplaat gelegd. Het was een gezellige drukte op de bouwplaats.

 

 

Officiële start ontwikkeling Weespersluis

De ontwikkeling en realisatie van Weespersluis is officeel gestart met een bijeenkomst op de bouwplaats. Adriaan van Erk realiseert hier in samenwerking met BPD Ontwikkeling 101 woningen in fase 1a. Alle woningen zijn verkocht en binnenkort wordt gestart met de volgende fases van dit uitgebreide plan. Meer informatie over Weespersluis vindt u op www.weespersluis.nl.

 

 

Feestelijke handeling fase 4 en 5 Engelse Tuin te Voorhout

Tezamen met de kopers heeft op maandag 26 maart jl. de officiële start plaatsgevonden van de bouw van 13 woningen van fase 4 en 5 van Engelse Tuin te Voorhout. De start bouw is ingeluid door het leggen van een vloerplaat door de kopers van één van de bouwnummers.

 

 

Update verbouwing Adriaan van Erk Timmerfabriek

De Italiaanse flowline machine voor verfbehandeling in onderdelen is getest in Italië en goed bevonden.  De machine komt in de loop van november 2017 naar Bergambacht.

 

Bekijk de video

play

 

Feestelijke start bouw 13 woningen, laatste fase Nieuwland-Oost Brielle

6 Oktober jl. heeft de officiële start van de bouw van 13 woningen in Brielle plaatsgevonden, door middel van het leggen van de symbolische eerste steen door wethouder André Schoon. Rehorst Bouw realiseert deze woningen, in opdracht van BPD Ontwikkeling.
Met deze fase is de bouw van het laatste deel van het plan in gang gezet.

 

 

 

Verbouwing Adriaan van Erk Timmerfabriek

Het nieuwe productieproces van Adriaan van Erk Timmerfabriek krijgt gestaag meer vorm. Ook tijdens de bouwvakantie is keihard doorgewerkt.

Op dit moment loopt alles volgens planning. De nieuwe machines zullen op korte termijn volledig operationeel zijn. De productie gaat intussen zonder onderbreking door.

 

 

Adriaan van Erk Timmerfabriek 5.0

Adriaan van Erk Timmerfabriek ondergaat dit jaar een volledige metamorfose. Na de bouwvak staat op de huidige locatie een volledig nieuwe fabriek, met een spraakmakende noviteit. In directe partnerschap met PPG Industrial Coatings, Giardina Finishing Benelux, en betrokkenheid van SKH/SHR en machineleverancier De Groot Rosmalen, wordt in single part het geprofileerde kozijndeel in een enkele gang direct vanuit de machinestraat vierzijdig geflowcoat.

(Tekst Kees de Vries)

Voor het volledige artikel: http://www.timmerfabrikant.nl/deze-maand-in-l-w/item/3005323-adriaan-van-erk-5-0

Het team dat SPP in Bergambacht mogelijk maakt (vlnr): J. Schuurmans– PPG Industrial Coatings, G. de Jong– Productieleider Adriaan van Erk Timmerfabriek,  M. Renkens– Technical Support PPG, T. Schoonderwoerd– Directeur Adriaan van Erk Timmerfabriek, M. Broekhoff- Giardina Benelux, J. Siebum- Areamanager PPG en M. Pedretti- Giardina.

 

Update bouw Hotel Overamstel te Amsterdam

7 Oktober jl. is met de onthulling van het bouwbord het startschot gegeven voor de bouw van Hotel Overamstel. Hotel Overamstel te Amsterdam wordt voorzien van 490 hotelkamers, een restaurant, een ballroom, conferentiezalen, spa, fitness en een parkeergarage.
Slavenburg Bouw, onderdeel van de Adriaan van Erk Groep, bouwt Hotel Overamstel in opdracht van Leonardo Hotels.

Inmiddels zijn de werkzaamheden ten behoeve van de fundering gestart, op dit moment worden de funderingsbalken vervaardigd. Ook is de eerste uitbreiding van de keten uitgevoerd, vanuit daar is deze foto gemaakt.

 

 

Adriaan van Erk Groep is gecertificeerd met de certificaten:

VCA

VCA staat voor VGM (Veiligheid Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers. Het VCA-systeem wordt beheerd door de Stichting Samenwerken Voor Veiligheid(SSVV).
Download het certificaat. Download de directieverklaring.

ISO9001

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Met het ISO 9001 managementsysteem geven organisaties gestructureerd vorm aan hun bedrijfsprocessen.
Download het certificaat. Download de directieverklaring.

ISO14001

ISO14001 is de internationale norm voor wat betreft milieuwet- en regelgeving, en ziet toe op continue en structurele verbetering van de milieuprestaties.
Download het certificaat. Download de directieverklaring.

 

Deze certificering heeft betrekking op de werkmaatschappijen Adriaan van Erk Bouw, Rehorst Bouw en Slavenburg Bouw.