Over ons

Allround vakmanschap

Adriaan van Erk Bouw combineert ruime kennis op het gebied van haalbaarheid, stedenbouwkundige ontwikkelingen en financieringsvormen met een financieel krachtige positie. Dit recept stond al vele malen aan de basis van mooie prestaties in woningbouwontwikkeling en bedrijfshuisvesting.

Toekomstgericht

Adriaan van Erk Bouw investeert in de toekomst. Niet alleen door te bouwen met duurzame materialen, maar ook door te investeren in de vakmensen van de toekomst. We leiden jonge mensen op tot professionals in de bouw. Hiermee levert Adriaan van Erk Bouw een actieve bijdrage aan een nieuwe generatie bouwspecialisten met oog voor detail.

Klantgericht bouwen

Onze filosofie draait om kwaliteit. En dat gaat veel verder dan het beste materiaal of de beste vakmensen. Uiteindelijk moet de eindgebruiker de kwaliteit ervaren en juist daarom richten wij ons op de klant. Welke criteria gelden er voor de gebruiker? Hoe ziet het wensenpakket eruit? Met die kennis gaan wij aan de slag. Met succes, want Adriaan van Erk Bouw is in 2007, 2009 en 2011 uitgeroepen tot Beste Klantgerichte Bouwer van Nederland. Deze eervolle uitverkiezing onderstreept de meerwaarde van onze werkwijze.

Familiebedrijf met jarenlange ervaring

Al meer dan vijftig jaar staat Adriaan van Erk Bouw bekend om zijn allround vakmanschap. Al die tijd realiseerden we in de wijde omtrek van Bergambacht honderden projecten. En omdat we steeds weer vooroplopen bij belangrijke ontwikkelingen werken we met het juiste gereedschap, de slimste technieken en de beste duurzame materialen. Adriaan van Erk Bouw maakt deel uit van de Adriaan van Erk Groep.