Utiliteitsbouw

Ontwikkelende bouwer

Adriaan van Erk Bouw voert projecten in utiliteitsbouw uit voor opdrachtgevers, maar realiseert ook projecten in eigen beheer. Onze werkwijze onderscheidt zich door slimme constructieopbouw, deze kostenbesparende aanpak is gericht op kwaliteitsbehoud. Door zelf op te treden als projectontwikkelaar kennen we de markt met al zijn trends, eisen en wensen. De kennis die we als ontwikkelende bouwer vergaren komt de kwaliteit van het project steevast ten goede.

 

Ontzorgen van opdrachtgever

Bij de bouw van een kantoor, school, verzorgingstehuis of bedrijfsruimte staat vaak maar één vraag centraal: voldoet het project aan de vastgestelde normen en criteria? Pas als daaraan is voldaan komen andere zaken aan de orde. Adriaan van Erk Bouw kent de wettelijke normen en vertaalt uw wensenpakket naar een haalbaar bestek. In dit proces van plannen, organiseren en coördineren bewaken onze specialisten ook het budget. Zo kunt u zich concentreren op uw eigen specialiteit.

Toekomstige gebruiker staat centraal

Al vanaf de eerste schets redeneert Adriaan van Erk Bouw vanuit het perspectief van de toekomstige bewoner of gebruiker van een pand. Want een gebouw hoort niet alleen mooi te zijn, maar moet ook functioneel en flexibel zijn. Deze benadering sluit naadloos aan op de behoefte van onze opdrachtgevers. Niet voor niets zijn we al drie keer uitgeroepen tot beste klantgerichte bouwer van Nederland.

Snel schakelen

Voor een soepel verloop van het bouwproces is uitstekende coördinatie een vereiste. Onze werkwijze richt zich op het vroegtijdig signaleren van knelpunten, geheel volgens de principes van LEAN en BIM. Zo lukt het ons om de flow in processen te optimaliseren. Daarnaast beschikt Adriaan van Erk Bouw over een goed gecoördineerde materieeldienst met een uitgebreid machinepark. Dat draagt op iedere bouwplaats bij tot een snelle en efficiënte uitvoering van het project.