Voor wie

Veelzijdige bouwer

Adriaan van Erk Bouw realiseerde in de wijde omtrek van Bergambacht inmiddels honderden projecten. Uiteenlopend van markante blikvangers, zoals het in aanbouw zijnde pan Bellevue in het centrumplan van groesbeek tot nieuwbouwprojecten met tientallen woningen en appartementen. Zo staat Adriaan van Erk Bouw ook bekend: als veelzijdige bouwer. Een partij die – of het nu om een zorgcomplex, een woonhuis of een kantoor gaat – altijd volgens een strak schema werkt en de kwaliteit zorgvuldig bewaakt.

Gemeenten

Uw partner met marktkennis

Als gemeente zoekt u een betrouwbare bouwpartner die locaties kan herontwikkelen. In de selectieprocedure let u in eerste instantie op aantoonbare kwaliteit en ervaring. Uiteraard weegt de financiële positie van kandidaten zwaar. Adriaan van Erk Bouw heeft op al deze punten goede papieren. Als ontwikkelende bouwer kennen we de markt en werken we intensief samen met gemeentes.

Kennis delen

Wanneer u als gemeente Adriaan van Erk Bouw in een vroeg stadium bij de ontwikkeling betrekt, profiteert u direct van onze technische kennis. Zo kan onze projectcoördinator het project desgewenst nog bijsturen. En omdat de ontwikkelfase vervolgens naadloos overgaat in de bouwfase, bespaart u met deze korte procesduur veel tijd.

Ambities waarmaken

In veel gevallen treedt Adriaan van Erk Bouw niet alleen op als uitvoerder, maar bijvoorbeeld ook als aanspreekpunt voor vragen over de planning, contracten en de start bouw. Juist door intensieve samenwerking als partners kunnen we alles in het werk stellen voor een snelle start en soepel verloop van het bouwproces. Zo maakt u als gemeente uw ambities waar.