Voor wie

Veelzijdige bouwer

Adriaan van Erk Bouw realiseerde in de wijde omtrek van Bergambacht inmiddels honderden projecten. Uiteenlopend van markante blikvangers, zoals het in aanbouw zijnde pan Bellevue in het centrumplan van groesbeek tot nieuwbouwprojecten met tientallen woningen en appartementen. Zo staat Adriaan van Erk Bouw ook bekend: als veelzijdige bouwer. Een partij die – of het nu om een zorgcomplex, een woonhuis of een kantoor gaat – altijd volgens een strak schema werkt en de kwaliteit zorgvuldig bewaakt.

Woningcorporaties

Uw innovatieve bouwpartner

Het zijn turbulente tijden voor woningcorporaties. De overheid komt met allerlei ingrijpende maatregelen en uw woningbestand moet voldoen aan steeds strengere kwaliteitseisen. U heeft veel reserves moeten inleveren en kiest daarom vaker voor outsourcen. Het is dan prettig om intensief samen te werken met een innovatieve bouwpartner die u kan ontzorgen.

Totaalpakket

Adriaan van Erk Bouw staat bekend om de uitstekende kwaliteit. Bovendien kunnen wij flexibel inspelen op uw specifieke vragen. Of het nu gaat om ontwikkeling of de uitvoering. Als bouwpartner zorgen we dankzij onze gecoördineerde materieeldienst met een uitgebreid machinepark op iedere bouwplaats voor een snelle en efficiënte uitvoering van het project. Onze sterke kanten zijn in uw voordeel.

Ketensamenwerking

Adriaan van Erk Bouw streeft naar ketenintegratie. Door als duurzame partners samen te werken ontstaat er ruimte om het product en het proces te analyseren voor verbeterpunten. Deze werkwijze is niet alleen een keuze om de kwaliteit en het resultaat te verbeteren. Zo streven we ook actief naar innovatie.