Voor wie

Veelzijdige bouwer

Adriaan van Erk Bouw realiseerde in de wijde omtrek van Bergambacht inmiddels honderden projecten. Uiteenlopend van markante blikvangers, zoals het in aanbouw zijnde pan Bellevue in het centrumplan van groesbeek tot nieuwbouwprojecten met tientallen woningen en appartementen. Zo staat Adriaan van Erk Bouw ook bekend: als veelzijdige bouwer. Een partij die – of het nu om een zorgcomplex, een woonhuis of een kantoor gaat – altijd volgens een strak schema werkt en de kwaliteit zorgvuldig bewaakt.

Projectontwikkelaars

Uw prijsbewuste kwaliteitsbouwer

Als ontwikkelaar zoekt u een kwaliteitsbouwer. Een partij die let op de prijs, die bereid is financiële risico's te nemen, de planning strak houdt en zich ook nog flexibel opstelt. Adriaan van Erk Bouw doet dat allemaal, het liefst als partner in de keten. Zo krijgen we de kans om vanuit onze ervaring met u mee te denken tijdens de ontwikkeling.

Totaalpakket

Adriaan van Erk Bouw staat bekend om de uitstekende kwaliteit. We houden de lijntjes kort, waardoor we snel kunnen beslissen. Onze gecoördineerde materieeldienst met een uitgebreid machinepark draagt op iedere bouwplaats bij tot een snelle en efficiënte uitvoering van het project. Onze sterke kanten zijn in uw voordeel.

Veranderende markt

Voordat een potentiële koper tegenwoordig zijn handtekening zet onder een koopcontract, verzekert hij zich eerst van de beloofde kwaliteit. Online wisselen kopers ervaringen uit, bijvoorbeeld op de website Bouwprestaties.nl. Daar tonen zij zich niet terughoudend in hun oordeel. Vandaag de dag hangt het succes van een bouwproject daarom meer dan ooit samen met de kwaliteit die de bouwer levert.