Voor wie

Veelzijdige bouwer

Adriaan van Erk Bouw realiseerde in de wijde omtrek van Bergambacht inmiddels honderden projecten. Uiteenlopend van markante blikvangers, zoals het in aanbouw zijnde pan Bellevue in het centrumplan van groesbeek tot nieuwbouwprojecten met tientallen woningen en appartementen. Zo staat Adriaan van Erk Bouw ook bekend: als veelzijdige bouwer. Een partij die – of het nu om een zorgcomplex, een woonhuis of een kantoor gaat – altijd volgens een strak schema werkt en de kwaliteit zorgvuldig bewaakt.

Beleggers

Beleggen in hoogwaardig vastgoed

Institutionele beleggers leveren steeds vaker een belangrijke bijdrage aan nieuwbouwprojecten. Om een goed rendement veilig te stellen, is het raadzaam om te beleggen in kwalitatief hoogwaardig vastgoed. Adriaan van Erk Bouw is voor u de ideale partij.

Woningtekort

In Nederland is op dit moment al een woningtekort en over tien jaar zijn er nog eens ruim 500.000 nieuwe woningen nodig. Het huidige bouwtempo ligt te laag om dit aantal daadwerkelijk te halen. Het tekort aan woningen loopt dus op en daarom is het belangrijk om te investeren in de bouw. Zo geeft u een belangrijke impuls aan de huizenmarkt. Als allround bouwbedrijf richt Adriaan van Erk Bouw zich niet alleen op het realiseren van nieuw vastgoed, maar ook op het optimaliseren van duurzaamheid.