Voor wie

Veelzijdige bouwer

Adriaan van Erk Bouw realiseerde in de wijde omtrek van Bergambacht inmiddels honderden projecten. Uiteenlopend van markante blikvangers, zoals het in aanbouw zijnde pan Bellevue in het centrumplan van groesbeek tot nieuwbouwprojecten met tientallen woningen en appartementen. Zo staat Adriaan van Erk Bouw ook bekend: als veelzijdige bouwer. Een partij die – of het nu om een zorgcomplex, een woonhuis of een kantoor gaat – altijd volgens een strak schema werkt en de kwaliteit zorgvuldig bewaakt.

Bedrijven

Maatwerk

Ontwikkelen en bouwen voor bedrijven is maatwerk. Elke organisatie stelt zijn eigen eisen aan het pand en heeft in de voorbereiding zijn eigen werkwijze. Zo verrichten scholen bijvoorbeeld veel voorwerk en kiezen zij zelf voor een architect. Terwijl een ondernemer eerder geneigd is om de ontwikkeling en bouw aan een bouwteampartner toe te vertrouwen. In alle gevallen is de samenwerking intensief. Als totaalaannemer stelt Adriaan van Erk Bouw zich in alle gevallen flexibel op.

Intensief samenwerken

Bij Adriaan van Erk Bouw hebben we de ambitie om bij een project aan te schuiven als bouwteampartner. Juist door vroegtijdig mee te denken met de architect en andere specialisten kunnen wij onze kennis en ervaring inzetten om de uitvoerbaarheid van het ontwerp te bewaken. We letten bijvoorbeeld scherp op de constructie van details. Is dat goed uitvoerbaar of zorgt dat voor vertraging in het bouwproces? En wat doet dat met de kosten en het eindresultaat? Intensieve samenwerking in het bouwteam geeft u als opdrachtgever de zekerheid van een goed resultaat.