);">

Werken bij

Een betrouwbare werkgever

Altijd al willen werken bij een dynamisch bedrijf? Adriaan van Erk Groep is een betrouwbare werkgever met oog voor zijn mensen. Medewerkers kunnen rekenen op doorgroei- en opleidingsmogelijkheden en daarnaast op goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Open sollicitatie


Is er momenteel geen vacature voor uw specialisme? U kunt altijd een open sollicitatie sturen. Vul hieronder uw gegevens in en koppel daar uw sollicitatiebrief en curriculum vitae aan of bel met personeelszaken, de heer J. (Jan) Stavenuiter: 0182-352344.

Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Met het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met
het Privacy Statement van Adriaan van Erk.

Invalid Input

Stage en leerwerktraject

Jaarlijks gaan leerlingen en stagiairs aan de slag bij Adriaan van Erk Groep. Adriaan van Erk Groep is een erkend leerbedrijf en jonge professionals doen bij ons passende werkervaring op en krijgen goede begeleiding.

Stagevoorwaarden

Adriaan van Erk Groep hanteert wel enkele stagevoorwaarden. Zo vindt de stage altijd plaats op een erkende stageplaats onder begeleiding van goed opgeleide stagebegeleider. Daarnaast werken we met een eigen stageovereenkomst die geldt naast de overeenkomst van je opleiding.
Heb je interesse in een stage- of leerwerkplaats? Stuur ons dan een open sollicitatie voorzien van een motivatiebrief.

Goed opleiden

Ontwikkeling, leren en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Als producent van topkwaliteit vinden wij het belangrijk om toekomstig personeel goed op te leiden. Daarom zijn er binnen de Adriaan van Erk Groep allerlei mogelijkheden voor leerlingen, zij-instromers en stagiairs.