);">

Werken bij

Een betrouwbare werkgever

Altijd al willen werken bij een dynamisch bedrijf? Adriaan van Erk Groep is een betrouwbare werkgever met oog voor zijn mensen. Medewerkers kunnen rekenen op doorgroei- en opleidingsmogelijkheden en daarnaast op goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Als één van de snelst ontwikkelende timmerfabrieken van Nederland werken wij voor de grootste aannemers van het land. Samen met onze klanten, architectenbureaus, adviesbureaus etc. verzorgt Adriaan van Erk Timmerfabriek houten kozijnen en spouwbladen voor de mooiste projecten.

Onze klantgebonden teams werken de projecten van A tot Z uit, van de eerste vragen over het ontwerp van de gevel tot en met de uitwerking van het kleinste technische detail en de oplevering. Wij willen onze teams graag aanvullen met een:

Ervaren calculator timmerindustrie m/v

Wat ga je doen?

Als calculator ben je verantwoordelijk voor de inhoud van de gecalculeerde werkzaamheden, zowel technisch als financieel. Je maakt calculaties van 2D en 3D gegevens en werkt deze uit tot gedetailleerde offertes. Vaak ben je het eerste aanspreekpunt en je onderhoudt dus goede contacten met onze relaties. Daarnaast overleg je met je teamleden over planning en uitvoering van de toegekende projecten.

Waarom past dit bij jou?  

Je zoekt een nieuwe uitdaging nu je een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie hebt opgedaan na het afronden van een relevante MBO- of HBO-opleiding (bijvoorbeeld Hout- en Meubileringscollege, Bouwkunde). Je bent erg geïnteresseerd in ons moderne computergestuurde productieproces en je hebt ervaring met softwaregebruik (bij voorkeur in de timmerindustrie).
Je bent een enthousiaste en flexibele teamspeler die ook zelfstandig goed functioneert, en je hebt een klant- en servicegerichte instelling.

Wat kunnen wij je bieden?

Dit is een afwisselende baan binnen een dynamisch bedrijf. Je krijgt een bij de functie passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Als je je ontwikkelt, zijn er interne doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Interesse?
Vul onderstaand formulier in met je persoonlijke gegevens (inclusief je sollicitatiebrief en CV) of stuur je sollicitatiebrief met CV naar Adriaan van Erk Timmerfabriek, t.a.v. de heer Joost Kruis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Voor eventuele vragen mag je contact op nemen met de heer J. (Joost) Kruis, tel. 0182-351939.

Solliciteer nu!

Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Met het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met
het Privacy Statement van Adriaan van Erk.

Invalid Input