);">

Werken bij

Een betrouwbare werkgever

Altijd al willen werken bij een dynamisch bedrijf? Adriaan van Erk Groep is een betrouwbare werkgever met oog voor zijn mensen. Medewerkers kunnen rekenen op doorgroei- en opleidingsmogelijkheden en daarnaast op goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Als één van de snelst ontwikkelende timmerfabrieken van Nederland werken wij voor de grootste aannemers van het land. Samen met onze klanten, architectenbureaus, adviesbureaus etc. verzorgt Adriaan van Erk Timmerfabriek de gevelelementen voor de mooiste projecten.

In verband met een groeiend aantal projecten zoeken wij ter ondersteuning van ons team een:

Ervaren werkvoorbereider timmerindustrie m/v

Wat moet er gebeuren?
Onze klantgebonden teams werken de projecten van A tot Z uit, van de eerste vragen tot en met de oplevering van de woning. Als team ontvangen jij en jouw collega’s continu vragen van de klant. Variërend van vragen over het ontwerp van de gevel van een woning, tot de uitwerking van het kleinste technische detail.

Wat ga je doen?

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het maken van de offertes, opdrachten, tekeningen en 3D BIM-modellen. Ook verzorg je de aansturing van onze fabriek. De functie werkvoorbereider is bij ons aan het samensmelten met de functie calculator en dat maakt jouw baan erg uitdagend en afwisselend.

Waarom past dit bij jou?  

Je zoekt een nieuwe uitdaging nu je een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie hebt opgedaan na het afronden van een relevante MBO- of HBO-opleiding (Hout- en Meubileringscollege, Bouwkunde). Je bent erg geïnteresseerd in ons moderne computergestuurde productieproces en je hebt ervaring met softwaregebruik (bij voorkeur in de timmerindustrie).
Je bent een enthousiaste en flexibele teamspeler die ook zelfstandig goed functioneert, en je hebt een klant- en servicegerichte instelling.

Wat kunnen wij je bieden?

Dit is een afwisselende baan binnen een klein team bij een dynamisch bedrijf. Je krijgt een bij de functie passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Als je je ontwikkelt, zijn er interne doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Interesse?
Vul onderstaand formulier in met je persoonlijke gegevens (inclusief je sollicitatiebrief en CV) of stuur je sollicitatiebrief met CV naar Adriaan van Erk Timmerfabriek, t.a.v. de heer J. Kruis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Voor eventuele vragen mag je contact op nemen met de heer J. (Joost) Kruis, tel. 0182-351939.

Solliciteer nu!

Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Met het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met
het Privacy Statement van Adriaan van Erk.

Invalid Input