Over ons

Kwaliteitsbewuste ontwikkelaar

Adriaan van Erk Ontwikkeling is als middelgrote ontwikkelaar actief op het gebied van grondverwerving, gebiedsontwikkeling en ontwikkeling en verkoop van woningbouwprojecten. Dankzij onze jarenlange ervaring en actuele marktkennis staan we bij opdrachtgevers en eindgebruikers bekend als kwaliteitsbewuste ontwikkelaar.

Familiebedrijf met jarenlange ervaring

Al meer dan vijftig jaar staat Adriaan van Erk Ontwikkeling bekend om zijn klantgerichte vakmanschap. Al die tijd realiseerden we in de wijde omtrek van Bergambacht honderden projecten. En omdat we steeds weer vooroplopen bij belangrijke ontwikkelingen werken we met de slimste technieken en de beste duurzame materialen. Adriaan van Erk Ontwikkeling maakt deel uit van de Adriaan van Erk Groep.

 

Klantgericht bouwen

Onze filosofie draait om kwaliteit. En dat gaat veel verder dan het beste materiaal of de beste vakmensen. Uiteindelijk moet de eindgebruiker de kwaliteit ervaren en juist daarom richten wij ons op de klant. Welke criteria gelden er voor de gebruiker? Hoe ziet het wensenpakket eruit? Met die kennis gaan wij aan de slag. Zo zijn bijvoorbeeld alle woningen voorzien van hoogwaardige isolatie en is al het houtwerk van de woning al twee keer geschilderd. Maar ook is het hang- en sluitwerk standaard voorzien van een politiekeurmerk en zijn er rookmelders geplaatst. Vakmanschap met oog voor detail.

Passende begeleiding - Het Woonidee

Een nieuwbouwwoning aanschaffen betekent in de meeste gevallen kopen vanaf de tekening. Uit ervaring weten we dat toekomstige bewoners zich maar moeilijk een voorstelling kunnen maken van hun nieuwe huis. Daarom zorgen we voor passende begeleiding. Zo laten we u in onze unieke showroom Het Woonidee zien hoe uw toekomstige woning wordt afgewerkt. U bepaalt grotendeels zelf hoe de keuken, badkamer en afwerking er straks uit zien. Tegen een vaste prijs, want wij houden van duidelijkheid.