Voor wie

Veelzijdige ontwikkelaar

Adriaan van Erk Ontwikkeling realiseerde in de wijde omtrek van Bergambacht inmiddels honderden projecten. Uiteenlopend van markante blikvangers, zoals het in aanbouw zijnde plan Bellevue in het centrumplan van Groesbeek tot nieuwbouwprojecten met tientallen woningen en appartementen. Onze klanten zijn zowel consumenten als woningcorporaties en gemeenten.

Particulieren

Bij Adriaan van Erk Ontwikkeling staat het woongenot van bewoners voorop. Als toekomstige bewoner moet uw nieuwe woning voldoen aan uw belangrijkste woonwensen. We letten daarom aandachtig op de kwaliteit, isolatie, veiligheid en het energieverbruik van onze woningen. Bovendien besteden we veel aandacht aan de omgeving. Sluiten de plannen wel aan op het omringende gebied? Hoe komt de infrastructuur eruit te zien? Kunnen we het groen in de omgeving behouden? Het zijn allemaal zaken die uw woongenot in de toekomst bepalen.

Gemeenten

Uw partner met marktkennis

Als gemeente zoekt u een ontwikkelaar die u in de breedte kan ontzorgen. Adriaan van Erk Ontwikkeling kan bij gebieds- en projectontwikkeling het totale pakket van u overnemen, tot de infrastructuur aan toe. Deze totaaloplossing spreekt veel gemeenten aan. Zo ondersteunen we bijvoorbeeld steeds vaker bij de administratieve voorbereidingen van nieuwbouwprojecten, met name bij de ontwikkeling van het bestemmingsplan.

Kennis delen

Wanneer u als gemeente Adriaan van Erk Ontwikkeling in een vroeg stadium bij de ontwikkeling betrekt, profiteert u direct van onze kennis van de markt. Zo kunnen we het project desgewenst nog bijsturen. Bovendien geeft het ons de kans om innovatieve ideeën voor te stellen voordat het project helemaal is dichtgetimmerd.

Ambities waarmaken

In veel gevallen treedt Adriaan van Erk Ontwikkeling niet alleen op als ontwikkelaar, maar bijvoorbeeld ook als aanspreekpunt voor vragen over de planning, contracten en de start bouw. Juist door intensieve samenwerking als partners kunnen we alles in het werk stellen voor een snelle start en soepel verloop van het bouwproces. Zo maakt u als gemeente uw ambities waar.

 

Woningcorporaties

Proactieve ontwikkelaar

Het zijn turbulente tijden voor woningcorporaties. De overheid komt met allerlei ingrijpende maatregelen en uw woningbestand moet voldoen aan steeds strengere kwaliteitseisen. Het is dan prettig om intensief samen te werken met een proactieve ontwikkelaar. Bij Adriaan van Erk Ontwikkeling bent u verzekerd van voldoende keuzemogelijkheden en kiest u voor een partner die u ontzorgt.

Ketensamenwerking

Adriaan van Erk Ontwikkeling streeft naar ketenintegratie. Door als duurzame partners samen te werken ontstaat er ruimte om het product en het proces te analyseren voor verbeterpunten. Deze werkwijze is niet alleen een keuze om de kwaliteit en het resultaat te verbeteren. Zo streven we ook actief naar innovatie.

 

 

Beleggers

Beleggen in hoogwaardig vastgoed

Als institutionele belegger zoekt u naar waardevaste investeringen. Daarom is beleggen in hoogwaardig vastgoed zo interessant. Want waar de woningprijzen fors daalden de laatste jaren, stegen de huurniveaus in de vrije sector. Adriaan van Erk Ontwikkeling vertaalt uw gewenste programma van eisen moeiteloos tot een hoogwaardig product. Zo kunt u tenminste echt rekenen op een goed rendement.

Woningnood

In Nederland zijn over tien jaar ruim 500.000 nieuwe woningen nodig. Het huidige bouwtempo ligt te laag om dit aantal daadwerkelijk te halen. Daarom is het belangrijk om te investeren in de bouw. Als onderdeel van de Adriaan van Erk Groep richten wij ons niet alleen op het realiseren van nieuw vastgoed, maar ook op het optimaliseren van duurzaamheid.