Voor wie

Veelzijdige ontwikkelaar

Adriaan van Erk Ontwikkeling realiseerde in de wijde omtrek van Bergambacht inmiddels honderden projecten. Uiteenlopend van markante blikvangers, zoals het in aanbouw zijnde plan Bellevue in het centrumplan van Groesbeek tot nieuwbouwprojecten met tientallen woningen en appartementen. Onze klanten zijn zowel consumenten als woningcorporaties en gemeenten.

Beleggers

Beleggen in hoogwaardig vastgoed

Als institutionele belegger zoekt u naar waardevaste investeringen. Daarom is beleggen in hoogwaardig vastgoed zo interessant. Want waar de woningprijzen fors daalden de laatste jaren, stegen de huurniveaus in de vrije sector. Adriaan van Erk Ontwikkeling vertaalt uw gewenste programma van eisen moeiteloos tot een hoogwaardig product. Zo kunt u tenminste echt rekenen op een goed rendement.

Woningnood

In Nederland zijn over tien jaar ruim 500.000 nieuwe woningen nodig. Het huidige bouwtempo ligt te laag om dit aantal daadwerkelijk te halen. Daarom is het belangrijk om te investeren in de bouw. Als onderdeel van de Adriaan van Erk Groep richten wij ons niet alleen op het realiseren van nieuw vastgoed, maar ook op het optimaliseren van duurzaamheid.