Voor wie

Veelzijdige ontwikkelaar

Adriaan van Erk Ontwikkeling realiseerde in de wijde omtrek van Bergambacht inmiddels honderden projecten. Uiteenlopend van markante blikvangers, zoals het in aanbouw zijnde plan Bellevue in het centrumplan van Groesbeek tot nieuwbouwprojecten met tientallen woningen en appartementen. Onze klanten zijn zowel consumenten als woningcorporaties en gemeenten.

Woningcorporaties

Proactieve ontwikkelaar

Het zijn turbulente tijden voor woningcorporaties. De overheid komt met allerlei ingrijpende maatregelen en uw woningbestand moet voldoen aan steeds strengere kwaliteitseisen. Het is dan prettig om intensief samen te werken met een proactieve ontwikkelaar. Bij Adriaan van Erk Ontwikkeling bent u verzekerd van voldoende keuzemogelijkheden en kiest u voor een partner die u ontzorgt.

Ketensamenwerking

Adriaan van Erk Ontwikkeling streeft naar ketenintegratie. Door als duurzame partners samen te werken ontstaat er ruimte om het product en het proces te analyseren voor verbeterpunten. Deze werkwijze is niet alleen een keuze om de kwaliteit en het resultaat te verbeteren. Zo streven we ook actief naar innovatie.