Voor wie

Veelzijdige ontwikkelaar

Adriaan van Erk Ontwikkeling realiseerde in de wijde omtrek van Bergambacht inmiddels honderden projecten. Uiteenlopend van markante blikvangers, zoals het in aanbouw zijnde plan Bellevue in het centrumplan van Groesbeek tot nieuwbouwprojecten met tientallen woningen en appartementen. Onze klanten zijn zowel consumenten als woningcorporaties en gemeenten.

Gemeenten

Uw partner met marktkennis

Als gemeente zoekt u een ontwikkelaar die u in de breedte kan ontzorgen. Adriaan van Erk Ontwikkeling kan bij gebieds- en projectontwikkeling het totale pakket van u overnemen, tot de infrastructuur aan toe. Deze totaaloplossing spreekt veel gemeenten aan. Zo ondersteunen we bijvoorbeeld steeds vaker bij de administratieve voorbereidingen van nieuwbouwprojecten, met name bij de ontwikkeling van het bestemmingsplan.

Kennis delen

Wanneer u als gemeente Adriaan van Erk Ontwikkeling in een vroeg stadium bij de ontwikkeling betrekt, profiteert u direct van onze kennis van de markt. Zo kunnen we het project desgewenst nog bijsturen. Bovendien geeft het ons de kans om innovatieve ideeën voor te stellen voordat het project helemaal is dichtgetimmerd.

Ambities waarmaken

In veel gevallen treedt Adriaan van Erk Ontwikkeling niet alleen op als ontwikkelaar, maar bijvoorbeeld ook als aanspreekpunt voor vragen over de planning, contracten en de start bouw. Juist door intensieve samenwerking als partners kunnen we alles in het werk stellen voor een snelle start en soepel verloop van het bouwproces. Zo maakt u als gemeente uw ambities waar.