Over ons

Veelzijdige en innovatieve professional

Adriaan van Erk Timmerfabriek is een veelzijdige en innovatieve professional in houtproducten voor de woning- en utiliteitsbouw. Onze timmerfabriek haalt het beste uit twee werelden: ambachtelijke kennis en een moderne werkwijze in ons machinepark. Dankzij die combinatie leveren wij keer op keer gegarandeerde topkwaliteit.

Familiebedrijf met jarenlange ervaring

Al meer dan vijftig jaar staat onze timmerfabriek bekend om zijn allround vakmanschap en al die tijd fabriceren we gevelelementen in de meest uiteenlopende afmetingen, vormen en detaillering. Omdat we steeds weer vooroplopen bij belangrijke ontwikkelingen rollen de kozijnen, ramen en deuren van milieuvriendelijke houtsoorten uit onze moderne productiestraat.

Liefde voor het vak. Liefde voor hout.

Hout is het mooiste bouwmateriaal ter wereld. Het is sterk, veilig en heeft een warme uitstraling. Het kent talloze toepassingsmogelijkheden. Bovendien isoleert hout van nature. Maar hout is ook een duurzaam natuurproduct dat goede verzorging vraagt. Wat is de beste oplossing in uw specifieke situatie? Ons toegewijde team denkt graag oplossingsgericht met u mee.