Voor wie

Flexibele, allround partner

Bouwbedrijven en woningcorporaties kiezen steeds vaker op grote schaal voor duurzame houten gevelproducten in nieuwbouw- of renovatieprojecten. Op basis van onze jarenlange ervaring, knowhow en technische faciliteiten geldt onze timmerfabriek niet alleen als betrouwbare toeleverancier, maar staan we ook bekend als een flexibele, allround partner. Inmiddels is onze timmerfabriek uitgeroepen tot officiële partner in drie professionele ketens.

 

Bouwbedrijven

Om faalkosten terug te dringen kiezen steeds meer bouwbedrijven voor ketensamenwerking. Als leverancier van hoogwaardige producten kan Adriaan van Erk Timmerfabriek daarin veel voor uw bouwbedrijf betekenen. Ons ervaren team beschikt over specifieke kennis, niet alleen op het gebied van hout en draaiende delen, maar ook als het gaat om wettelijke eisen, regelgeving en kwaliteitsnormen.
Inmiddels kozen gerenommeerde bouwbedrijven, zoals Era Contour en Dura Vermeer Bouw Zuid West i.c.m. Havensteeder na een uitgebreide selectieprocedure Adriaan van Erk Timmerfabriek als ketenpartner. Ook is Adriaan van Erk Timmerfabriek landelijk partner voor de PCS woningen van Dura Vermeer Bouw Zuid West. Juist door samenwerking ontstaan slimme oplossingen waardoor we het eindproduct verbeteren en de kostprijs kunnen verlagen.

 

Grootonderhoudsbedrijven

Als grootonderhoudsbedrijf maakt u langdurige prestatieafspraken met uw opdrachtgevers. U kiest als toekomstgerichte ondernemer vanzelfsprekend voor materiaal van topkwaliteit. Die investering betaalt zich op de lange termijn vanzelf terug. Met de Comfortgevel en andere producten van topkwaliteit helpt Adriaan van Erk Timmerfabriek u om uw langdurige prestatieafspraken na te komen.

 

Woningcorporaties

De energielabels van veel huurwoningen voldoen niet aan de doelen die de overheid heeft gesteld voor 2020. Daarom verduurzamen woningcorporaties hun woningbestand in volle vaart. Adriaan van Erk Timmerfabriek biedt de perfecte maatwerkoplossing voor renovaties: de Comfortgevel. Het prefab gevelsysteem is zo ontwikkeld dat het kant-en-klaar op de fundering van de oude buitenmuur wordt geplaatst. Maar eerst laten we u – met behulp van speciale software – exact zien hoe de Comfortgevel het energielabel verbetert.
Als specialist in maatwerk en kozijnrenovatie, delen we graag onze kennis op het gebied van gevelrenovatie. Met eventueel een meerjarig onderhoudsplan ( concept IV) zijn wij uw partner.

De energielabels van veel huurwoningen voldoen niet aan de doelen die de overheid heeft gesteld voor 2020. Daarom verduurzamen woningcorporaties hun woningbestand in volle vaart. Adriaan van Erk Timmerfabriek biedt de perfecte maatwerkoplossing voor renovaties: de Comfortgevel. Het prefab gevelsysteem is zo ontwikkeld dat het kant-en-klaar op de fundering van de oude buitenmuur wordt geplaatst. Maar eerst laten we u – met behulp van speciale software – exact zien hoe de Comfortgevel het energielabel verbetert. Als specialist in maatwerk, delen we graag onze kennis op het gebied van gevelrenovatie.