Voor wie

Flexibele, allround partner

Bouwbedrijven en woningcorporaties kiezen steeds vaker op grote schaal voor duurzame houten gevelproducten in nieuwbouw- of renovatieprojecten. Op basis van onze jarenlange ervaring, knowhow en technische faciliteiten geldt onze timmerfabriek niet alleen als betrouwbare toeleverancier, maar staan we ook bekend als een flexibele, allround partner. Inmiddels is onze timmerfabriek uitgeroepen tot officiële partner in drie professionele ketens.

 

Woningcorporaties

De energielabels van veel huurwoningen voldoen niet aan de doelen die de overheid heeft gesteld voor 2020. Daarom verduurzamen woningcorporaties hun woningbestand in volle vaart. Adriaan van Erk Timmerfabriek biedt de perfecte maatwerkoplossing voor renovaties: de Comfortgevel. Het prefab gevelsysteem is zo ontwikkeld dat het kant-en-klaar op de fundering van de oude buitenmuur wordt geplaatst. Maar eerst laten we u – met behulp van speciale software – exact zien hoe de Comfortgevel het energielabel verbetert.
Als specialist in maatwerk en kozijnrenovatie, delen we graag onze kennis op het gebied van gevelrenovatie. Met eventueel een meerjarig onderhoudsplan ( concept IV) zijn wij uw partner.

De energielabels van veel huurwoningen voldoen niet aan de doelen die de overheid heeft gesteld voor 2020. Daarom verduurzamen woningcorporaties hun woningbestand in volle vaart. Adriaan van Erk Timmerfabriek biedt de perfecte maatwerkoplossing voor renovaties: de Comfortgevel. Het prefab gevelsysteem is zo ontwikkeld dat het kant-en-klaar op de fundering van de oude buitenmuur wordt geplaatst. Maar eerst laten we u – met behulp van speciale software – exact zien hoe de Comfortgevel het energielabel verbetert. Als specialist in maatwerk, delen we graag onze kennis op het gebied van gevelrenovatie.