Voor wie

Flexibele, allround partner

Bouwbedrijven en woningcorporaties kiezen steeds vaker op grote schaal voor duurzame houten gevelproducten in nieuwbouw- of renovatieprojecten. Op basis van onze jarenlange ervaring, knowhow en technische faciliteiten geldt onze timmerfabriek niet alleen als betrouwbare toeleverancier, maar staan we ook bekend als een flexibele, allround partner. Inmiddels is onze timmerfabriek uitgeroepen tot officiële partner in drie professionele ketens.

 

Bouwbedrijven

Om faalkosten terug te dringen kiezen steeds meer bouwbedrijven voor ketensamenwerking. Als leverancier van hoogwaardige producten kan Adriaan van Erk Timmerfabriek daarin veel voor uw bouwbedrijf betekenen. Ons ervaren team beschikt over specifieke kennis, niet alleen op het gebied van hout en draaiende delen, maar ook als het gaat om wettelijke eisen, regelgeving en kwaliteitsnormen.
Inmiddels kozen gerenommeerde bouwbedrijven, zoals Era Contour en Dura Vermeer Bouw Zuid West i.c.m. Havensteeder na een uitgebreide selectieprocedure Adriaan van Erk Timmerfabriek als ketenpartner. Ook is Adriaan van Erk Timmerfabriek landelijk partner voor de PCS woningen van Dura Vermeer Bouw Zuid West. Juist door samenwerking ontstaan slimme oplossingen waardoor we het eindproduct verbeteren en de kostprijs kunnen verlagen.