Werkwijze

Nauwkeurige en flexibele werkwijze

In de timmerfabriek komen ambacht en industrie bij elkaar. Ons team heeft een ambachtelijk oog voor detail. Tegelijkertijd zorgt het geautomatiseerde productieproces voor een uiterst nauwkeurige en flexibele werkwijze. Onze timmerfabriek opereert volledig zelfstandig met een eigen beglazingsstraat, verfstraat en eigen transportsysteem.

 

LEAN

Als opdrachtgever wordt u het liefst op maat bediend. Dat betekent bijvoorbeeld dat onze timmerfabriek pas levert wanneer u uw bestelling nodig hebt. Want compleet afgelakte kozijnen horen niet wekenlang open en bloot op een bouwplaats te staan. Uw keuze voor topkwaliteit mag toch niet lijden onder logistieke knelpunten? Daarom werkt Adriaan van Erk Timmerfabriek met Lean. Dit om verspilling te voorkomen, helderheid in het voortraject te krijgen en op een eerlijke manier samen te werken.

Dienstverlening optimaliseren

Lean is een manier van werken op het snijvlak van klanttevredenheid, milieubelasting en kostenbesparing. Adriaan van Erk Timmerfabriek implementeerde Lean in 2010 en sindsdien weet ons team dagelijks vaardigheden en processen te verbeteren. Door de klant centraal te stellen optimaliseren we continu onze dienstverlening. Wij synchroniseren bijvoorbeeld handelingen en verkorten de doorlooptijden.

Kosten in de hand

Bij de invoering van het Leanproces zochten we bewust de samenwerking met verschillende klanten. Met als doel het samenwerkingsproces te verbeteren en tegelijkertijd de totale kosten te reduceren. Inmiddels kunnen we spreken van een win-winsituatie voor zowel Adriaan van Erk Timmerfabriek, onze klanten en het milieu.