Luchtfoto bbq 2023

Eerste dag bij Adriaan van Erk

Welkom! Jouw avontuur bij Adriaan van Erk gaat bijna van start. Ondanks dat dit vast spannend is, moet het vooral leuk zijn. Daarom op deze pagina nog wat extra informatie en tips zodat jij jouw eerste dag meteen goed en fijn van start kan.

Adriaan van Erk

Kantoor Adriaan van Erk

Ons kantoor is te vinden op de Kadijk 4-A, 2861 CM Bergambacht. Er is voldoende parkeergelegenheid en mogelijkheid om je auto op te laden. Kom je met het OV? De bushalte is om de hoek.

Op je eerste dag word je hier om 8:30 verwacht (of dit is anders indien afgesproken). Je kan je dan melden bij de receptioniste die vervolgens zorgt dat jouw buddy jou beneden bij de receptie komt ophalen.

Vervolgens ontvang je op de eerste dag alle benodigde spullen, zoals laptop, werktelefoon & auto (indien nodig), en alle informatie.

Rondleiding timmerfabriek nieuwe medewerkers

Werkplek & Werkomgeving

Nog nader in te vullen door input van AvE. Foto ook nog aanpassen evt.

Broodtrommel van Tijs Ahout

Lunchpauze

Nog nader in te vullen na input van AvE. Foto ook nog aanpassen.

20200707_0038

Jouw kledingstijl

Bij Adriaan van Erk vinden we het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in zijn of haar kleding én dat we een professionele uitstraling hebben richting onze klanten. Je kledingstijl is een deel van je persoonlijkheid. Daarom willen we je zoveel mogelijk vrijheid geven.

Onze kledingvoorschriften zijn casual maar netjes (jasje dasje komt nauwelijks voor). We geloven dat een goede balans tussen casual en netjes de perfecte sfeer creëert voor een productieve en aangename werkomgeving.

Bij belangrijke afspraken met klanten of collega's is het gepast om je kleding iets meer formeel aan te passen dan gebruikelijk.

Team MenO-aan tafel met Sandra en Lennart

M&O team

Directeur Mens en Organisatie: Angela van de Loo

HR Business Partners:

 • Marion van Vught (KlokGroep)
 • Lisa de Groot (Van de Klok en Novaform)
 • Sophie Kuipers (Adriaan van Erk)
 • Linde Geenen (Heilijgers)
 • Lennart van Muijden (Van de Klok, Novaform & Heilijgers buiten)

HR Expertise team: Marion van Vught & Sandra van Rooij

HR Expert Digitaal: Anita van Middendorp

Bestuurssecretaris: Frank Groenen

Feest van de eeuw

Altijd op de hoogte met KlokNet

KlokNet is het intranet van Adriaan van Erk. Met dit medium blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de organisatie en kun je zelf al je nieuws delen. Wij vragen alle collega’s minimaal 1 keer per week op KlokNet te kijken en de nieuwe berichten te lezen.

KlokNet is echter meer dan een informatiesysteem. Via Mijn KlokNet vraag je verlof aan, meld je jezelf ziek en/of dien je je declaraties in. Je vindt hier ook al jouw persoonlijke informatie, jouw digitale dossier en salarisstroken.

Header-KlokSignaal-OKT-2023-ARCHIEF

KlokSignaal & Vakwerk

KlokSignaal is een digitale nieuwsbrief voor onze relaties en uiteraard ook voor jou! De verschillende verhalen zijn te vinden op de website van KlokGroep onder "nieuws”.

Je kunt je aanmelden om KlokSignaal via je mail te ontvangen via de website/inschrijven nieuwsbrief.


Vakwerk is een personeelsmagazine dat twee keer per jaar verschijnt. Je ontvangt dit thuis op de deurmat. We zijn in alles papierloos en digitaal, maar dit is nog lekker om door te kijken met je huisgenoten vanaf de bank.

SAARS-2-LR

KlokSchool

KlokSchool streeft kennisdeling na. KlokSchool investeert en organiseert om doelgericht het kennisniveau van alle collega’s van Klok te verhogen en te verbreden. Dit doen we door te leren van elkaar en kennis te delen. Samen kunnen we elkaar helpen ons verder te ontwikkelen… nog heel lang!

Door het delen van kennis kunnen we de samenwerking verbeteren en processen optimaliseren.

Hoe werkt het:

 • ​Iedereen kan ideeën voor KlokSchool inbrengen en tijdens de gesprekkencyclus wordt hier specifiek naar gevraagd!
 • Het programma wordt jaarlijks opgesteld en is voor iedereen inzichtelijk via KlokNet.
 • De workshops worden meestal door je collega gegeven of door een externe trainer.
 • Je kunt jezelf aanmelden via KlokNet.
 • Meld je nu meteen aan voor de trainingen van 4PS. DigiOffice, KlokNet, processen & werken in een netwerkorganisatie. Deze worden enorm aangeraden om te volgen in je eerste 3 maanden bij Adriaan van Erk.
Jong Klok-4

Jong Klok

Jong Klok, een vereniging binnen onze organisatie, ondersteunt collega's tot 35 jaar in hun persoonlijke en professionele groei. We bieden hen een stem, dagen uit om ideeën voor verbetering te delen, faciliteren connecties met andere Jong Klokkers, en stimuleren de ontwikkeling van een netwerk binnen én buiten de organisatie.

Het Jong Klok-programma rust op twee pijlers: kennis en netwerken. Maandelijkse themasessies bieden inzicht en kennisdeling, terwijl halfjaarlijkse evenementen het sociale aspect versterken.

Het kernteam coördineert bijeenkomsten, inspireert deelname, en deelt hoogtepunten, kennis, en ervaringen via KlokNet. De leden van het kernteam zijn: Bram Baars (Van de Klok), Lennart de Langen (Adriaan van Erk), Joost Roosendaal (Adriaan van Erk), Nienke Lankveld (Van de Klok), Stacy van den Brink (Novaform West) en Bert Zuilhof (Heilijgers).

GOR AvE?

Nog nader in te vullen door input AvE. Foto ook nog aanpassen.

Personeelsvereniging?

Nog nader in te vullen door input AvE. Foto ook nog toevoegen

Fit de klok rond - wielrennen

Fit de Klok rond

Het is voor KlokGroep van belang om de gezondheid van onze collega’s te behouden of te verbeteren, door middel van stimulans en bewustwording. We hechten veel waarde aan vitaliteit en ondersteunen jullie hierbij waar mogelijk. Gezondheid is meer dan de afwezigheid van ziekte of lichamelijke gebreken. Lekker in je vel zitten betekent ook met voldoende energie je werk doen en fit weer thuiskomen. Kortom: Fit de Klok rond.

KlokGroep draagt hieraan bij door aandacht te schenken aan een veilige en gezonde werkplek, informatie te verstrekken over voeding en beweging en het organiseren van de 'Gezonde Maand' en andere activiteiten.

Op KlokNet vind je meer informatie. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd voor en door medewerkers. Als je zelf ideeën hebt kun je deze altijd aandragen bij M&O.

Bij Fit de Klok rond hoort een preventief verzuimbeleid. Vroegtijdig ingrijpen om verzuim te vermijden is daarbij van groot belang. Kunnen wij je helpen om verzuim te vermijden? Bespreek dit dan met je leidinggevende en/of M&O.

Helaas valt niet alles te vermijden en mocht je toch onverhoopt ziek worden dan hebben wij een Verzuimboekje en een Verzuimprocedure. Op KlokNet vind je meer informatie over ons verzuimbeleid. Kijk op het HR Portaal bij “Verzuimboekje” en in hoofdstuk 2 van ons Personeelsreglement wat ons beleid is.

Ergonomische werkplek

Hier bieden we een informatieve video aan waarin de essentiële aspecten van een goed georganiseerde werkplek worden besproken. Ontdek praktische tips voor het optimaliseren van je werkruimte, variërend van ergonomie tot efficiënte indeling. Leer hoe je een omgeving kunt creëren die bevorderlijk is voor productiviteit en welzijn. Bekijk de video en neem de eerste stap naar een geoptimaliseerde werkplek die bijdraagt aan een gezondere en efficiëntere werkroutine.

Kun je écht niet wachten?

Dan zijn er alvast een aantal dingen die je kunt doen om een nóg snellere start te maken:

 • Kom alvast langs voor een bak koffie! Vinden we gezellig. Stuur wel even een mail of bel even naar je buddy of leidinggevende zodat je zeker weet dat hij of zij op kantoor aanwezig is;
 • Abonneer jezelf op YouTube alvast op ons YouTube kanaal;
 • Misschien nog wel de belangrijkste taak: neem lekker je rust, de inwerkperiode is altijd een intensieve periode met veel indrukken.