Geveltimmerwerk

Zorgeloze samenwerking

Als timmerfabriek streven we naar totaaloplossingen. Of het nu gaat om renovatieprojecten of om het plaatsen van kozijnen en elementen in nieuwbouw: we willen onze klanten ontzorgen. Omdat we productie, afwerking en transport geheel in eigen beheer uitvoeren kan elke opdrachtgever rekenen op een zorgeloze samenwerking.

 

Drie concepten

Onze gevelproducten leveren wij volgens de drie concepten van de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie, de NBvT. Per concept zijn de taken en verantwoordelijkheden tussen de opdrachtgever en timmerfabriek duidelijk vastgelegd. Zo profiteren opdrachtgevers en eindgebruikers van heldere onderlinge afspraken, lagere productiekosten, minder gebreken bij oplevering. Maar vooral van een beter en duurzamer kwaliteitsproduct.

 

 

 

Concept II: compleet product

Adriaan van Erk Timmerfabriek levert de gevelproducten voorzien van een voorlaksysteem. Dit verbetert de duurzaamheid van de producten, vereenvoudigt de verzorging en verlaagt de onderhoudsfrequentie. Op verzoek kan gekozen worden voor beglazen en aflakken.

Concept III: co-makership

Adriaan van Erk Timmerfabriek verzorgt het beglazen, aflakken en plaatsen van de gevelproducten. Fabricage en afwerking onder geconditioneerde omstandigheden leveren een kwalitatief hoogwaardig product. En omdat Adriaan van Erk Timmerfabriek zelf verantwoordelijk is voor het plaatsen, geven wij garantie op het volledige eindproduct.

Concept IV: Totaalplan

Adriaan van Erk Timmerfabriek neemt na het beglazen, aflakken en plaatsen van de gevelproducten ook het totale onderhoud voor een bepaalde periode over. Al tijdens het ontwerpproces adviseren we over verantwoorde keuzes voor houtsoort, detaillering en afwerking. Klanten profiteren van maatwerk, kostenbesparing tijdens de bouw- én gebruiksfase. Bovendien maken we prestatieafspraken met de eindgebruiker.