Geveltimmerwerk

Zorgeloze samenwerking

Als timmerfabriek streven we naar totaaloplossingen. Of het nu gaat om renovatieprojecten of om het plaatsen van kozijnen en elementen in nieuwbouw: we willen onze klanten ontzorgen. Omdat we productie, afwerking en transport geheel in eigen beheer uitvoeren kan elke opdrachtgever rekenen op een zorgeloze samenwerking.

 

Binnenspouwbladen

Hoe completer het product, hoe minder zorgen de klant heeft. Daarom produceert Adriaan van Erk Timmerfabriek ook zelf binnenspouwbladen.
Met de prefab binnenspouwbladen van Adriaan van Erk Timmerfabriek kiest u voor een ideale bouwoplossing. Want bouwen met binnenspouwbladen is snel en gemakkelijk. In onze timmerfabriek vervaardigen we deze gevelsluitende elementen onder gecontroleerde omstandigheden. Wanneer we de binnenspouwbladen vervolgens afleveren op de bouwplaats, kunt u ze meteen plaatsen. Hiermee verkort u niet alleen de werkzaamheden, maar u voorkomt ook dat weersinvloeden grip krijgen op de kwaliteit. Want na plaatsing is de woning direct wind- en waterdicht.
Binnenspouwbladen en kozijnen zijn een ijzersterke combinatie. Daarom is Adriaan van Erk Timmerfabriek uw complete partner bij nieuwbouw en renovatie.