Geveltimmerwerk

Zorgeloze samenwerking

Als timmerfabriek streven we naar totaaloplossingen. Of het nu gaat om renovatieprojecten of om het plaatsen van kozijnen en elementen in nieuwbouw: we willen onze klanten ontzorgen. Omdat we productie, afwerking en transport geheel in eigen beheer uitvoeren kan elke opdrachtgever rekenen op een zorgeloze samenwerking.

 

Comfortgevel

Renovatie is een uitstekend alternatief voor nieuwbouw. Maar hoe pakken straks de energieprestaties van de gerenoveerde woning uit? En wat gaat renovatie precies kosten?
De innovatieve Comfortgevel geeft u vooraf antwoord op deze vragen.

Revolutionair renoveren

De Comfortgevel is een prefab gevelsysteem dat kant-en-klaar op de fundering van de oude buitenmuur wordt geplaatst. De binnenmuur kan gewoon blijven staan, waardoor de doorlooptijd én de overlast voor de bewoner tot een minimum beperkt blijven. In de afwerking ligt de keuze tussen steen, stucwerk of hout. Dat betekent renoveren in harmonie met de rest van de wijk.

Innovatieve verwerking

In de Comfortgevel zijn door dertien gespecialiseerde bedrijven – waaronder Adriaan van Erk Timmerfabriek – allerlei innovaties verwerkt, denk bijvoorbeeld aan deur- en kozijnconstructies, isolatietechniek, materiaalgebruik en verfsystemen. Het resultaat is verbluffend: extreem goede isolatiewaardes en vormstabiliteit. De complete constructie overtreft de nieuwste bouweisen en de onderhoudsfrequentie is verlaagd dankzij de combinatie van gebruikte materialen en verfsystemen. Met een speciaal ontwikkeld calculatieprogramma zijn de energieprestaties én de kosten vooraf te berekenen. Niet voor niets was de Comfortgevel in 2013 genomineerd voor de verkiezing van Slimste Renovatieproduct.