Over ons

Allround vakmanschap

Rehorst Bouw beheerst het bouwproces tot in de puntjes. Als allround bouwbedrijf bieden we onze klanten een totaalpakket aan met efficiency, duurzaamheid en flexibiliteit als belangrijkste vertrekpunten. Deze punten vormen de kern van onze bedrijfsfilosofie die we dagelijks in de praktijk brengen in onze dienstverlening, zowel aan tafel bij opdrachtgevers als op de bouwplaats. Als specialist in gietbouwsystemen weten we voor u kosten te besparen in het bouwproces.

Familiebedrijf met jarenlange ervaring

Rehorst Bouw maakt sinds 1988 deel uit van de Adriaan van Erk Groep. De klantgerichte bouwer die al meer dan vijftig jaar bekend staat om zijn allround vakmanschap. Rehorst Bouw realiseerde inmiddels al meer dan honderd appartementencomplexen, parkeergarages en andere utiliteitsgebouwen. Omdat we steeds voorop lopen bij belangrijke ontwikkelingen, werken we met het juiste gereedschap, de slimste technieken en de beste duurzame materialen.

 

Klantgericht bouwen

Onze filosofie draait om kwaliteit. En dat gaat veel verder dan het beste materiaal of de beste vakmensen. Uiteindelijk moet de eindgebruiker de kwaliteit ervaren en juist daarom richten wij ons op de klant. Welke criteria gelden er voor de gebruiker? Hoe ziet het wensenpakket eruit? Met die kennis gaan wij aan de slag. Met succes, want Rehorst Bouw is in 2007, 2009 en 2011 uitgeroepen tot Beste Klantgerichte Bouwer van Nederland. Deze eervolle uitverkiezing onderstreept de meerwaarde van onze werkwijze.

Toekomstgericht

Rehorst Bouw investeert in de toekomst. Niet alleen door te bouwen met duurzame materialen, maar ook door te investeren in de vakmensen van de toekomst. We leiden jonge mensen op tot professionals in de bouw. Hiermee levert Rehorst Bouw een actieve bijdrage aan een nieuwe generatie bouwspecialisten met oog voor detail.