Utiliteitsbouw

De ontzorgende bouwer

Bij de bouw van een kantoor, school, verzorgingstehuis of bedrijfsruimte staat vaak maar één vraag centraal: voldoet het project aan de vastgestelde normen en criteria? Pas als daaraan is voldaan komen andere zaken aan de orde. Rehorst Bouw kent de wettelijke normen en vertaalt uw wensenpakket naar een haalbaar bestek. In dit proces van plannen, organiseren en coördineren bewaken onze specialisten ook het budget. Zo kunt u zich concentreren op uw eigen specialiteit.

Toekomstige gebruiker staat centraal

Al vanaf de eerste schets redeneert Rehorst Bouw vanuit het perspectief van de toekomstige bewoner of gebruiker van een pand. Want een gebouw hoort niet alleen mooi te zijn, maar moet ook functioneel en flexibel zijn. Deze benadering sluit naadloos aan op de behoefte van onze opdrachtgevers. Niet voor niets zijn we al drie keer uitgeroepen tot beste klantgerichte bouwer van Nederland.

Utiliteitsbouw

De specialiteit van Rehorst Bouw is gietbouw. We gieten beton in voorgeprogrammeerde tunnels en stalen wanden. Een dag later halen we de wanden weg en zetten ze op een andere plaats om opnieuw vol te storten. Vervolgens kan de vloer van de volgende verdieping worden gestort. We ontwikkelden een speciale liftputkist om razendsnel liftschachten te plaatsen. Gietbouw is een snelle en gerespecteerde bouwmethode, ideaal om de hoogte in te bouwen.

Snel schakelen

Als het bouwproces zo snel verloopt, is uitstekende coördinatie van het bouwproces een vereiste. Onze werkwijze richt zich op het vroegtijdig signaleren van knelpunten, geheel volgens de principes van LEAN en BIM. Zo lukt het ons om de flow in processen te optimaliseren. Daarnaast beschikt Rehorst Bouw als onderdeel van de Adriaan van Erk Groep over een goed gecoördineerde materieeldienst met een uitgebreid machinepark. Dat draagt op iedere bouwplaats bij tot een snelle en efficiënte uitvoering van het project.