Voor wie

Ervaren bouwer

Rehorst Bouw realiseerde honderden projecten in binnen- en buitenland. Meer dan honderd appartementencomplexen in Nederland zijn uitgevoerd met onze hoogwaardige en snelle gietbouwtechniek. Opdrachtgevers betrekken Rehorst Bouw regelmatig als bouwteampartner in diverse gebiedsontwikkelingen. Want wij werken in het bouwproces niet alleen volgens een strak schema, maar bewaken daarbij zorgvuldig de kwaliteit.

Gemeenten

Uw partner met marktkennis

Als gemeente zoekt u een betrouwbare bouwpartner die locaties kan herontwikkelen. In de selectieprocedure let u in eerste instantie op aantoonbare kwaliteit en ervaring. Uiteraard weegt de financiële positie van kandidaten zwaar. Rehorst Bouw heeft op al deze punten goede papieren. Als ervaren bouwer kennen we de markt en werken we intensief samen met gemeentes.

Kennis delen

Wanneer u als gemeente Rehorst Bouw in een vroeg stadium bij de ontwikkeling betrekt, profiteert u direct van onze technische kennis. Zo kan onze projectcoördinator het project desgewenst nog bijsturen. En omdat de ontwikkelfase vervolgens naadloos overgaat in de bouwfase, bespaart u met deze korte procesduur veel tijd.

Ambities waarmaken

In veel gevallen treedt Rehorst Bouw niet alleen op als uitvoerder, maar bijvoorbeeld ook als aanspreekpunt voor vragen over de planning, contracten en de start bouw. Juist door intensieve samenwerking als partners kunnen we alles in het werk stellen voor een snelle start en soepel verloop van het bouwproces. Zo maakt u als gemeente uw ambities waar.

 

 

Projectontwikkelaars

Uw prijsbewuste kwaliteitsbouwer

Als ontwikkelaar zoekt u een kwaliteitsbouwer. Een partij die let op de prijs, die bereid is financiële risico's te nemen, de planning strak houdt en zich ook nog flexibel opstelt. Rehorst Bouw doet dat allemaal, het liefst als partner in de keten. Zo krijgen we de kans om vanuit onze ervaring met u mee te denken tijdens de ontwikkeling.

Totaalpakket

Rehorst Bouw staat bekend om de uitstekende kwaliteit. We houden de lijntjes kort, waardoor we snel kunnen beslissen. Onze gecoördineerde materieeldienst met een uitgebreid machinepark draagt op iedere bouwplaats bij tot een snelle en efficiënte uitvoering van het project. Onze sterke kanten zijn in uw voordeel.

Veranderende markt

Voordat een potentiële koper tegenwoordig zijn handtekening zet onder een koopcontract, verzekert hij zich eerst van de beloofde kwaliteit. Online wisselen kopers ervaringen uit, bijvoorbeeld op de website Bouwprestaties.nl. Daar tonen zij zich niet terughoudend in hun oordeel. Vandaag de dag hangt het succes van een bouwproject daarom meer dan ooit samen met de kwaliteit die de bouwer levert.

 

 

Woningcorporaties

Uw innovatieve bouwpartner

Het zijn turbulente tijden voor woningcorporaties. De overheid komt met allerlei ingrijpende maatregelen en uw woningbestand moet voldoen aan steeds strengere kwaliteitseisen. U heeft veel reserves moeten inleveren en kiest daarom vaker voor outsourcen. Het is dan prettig om intensief samen te werken met een innovatieve bouwpartner die u kan ontzorgen.

Totaalpakket

Rehorst Bouw staat bekend om de uitstekende kwaliteit. Bovendien kunnen wij flexibel inspelen op uw specifieke vragen. Of het nu gaat om ontwikkeling of de uitvoering. Als bouwpartner zorgen we dankzij onze gecoördineerde materieeldienst met een uitgebreid machinepark op iedere bouwplaats voor een snelle en efficiënte uitvoering van het project. Onze sterke kanten zijn in uw voordeel.

Ketensamenwerking

Rehorst Bouw streeft naar ketenintegratie. Door als duurzame partners samen te werken ontstaat er ruimte om het product en het proces te analyseren voor verbeterpunten. Deze werkwijze is niet alleen een keuze om de kwaliteit en het resultaat te verbeteren. Zo streven we ook actief naar innovatie.

 

 

 

Bedrijven

Maatwerk

Ontwikkelen en bouwen voor bedrijven is maatwerk. Elke organisatie stelt zijn eigen eisen aan het pand en heeft in de voorbereiding zijn eigen werkwijze. Zo verrichten scholen bijvoorbeeld veel voorwerk en kiezen zij zelf voor een architect. Terwijl een ondernemer eerder geneigd is om de ontwikkeling en bouw aan een bouwteampartner toe te vertrouwen. In alle gevallen is de samenwerking intensief. Als totaalaannemer stelt Rehorst Bouw zich in alle gevallen flexibel op.

Intensief samenwerken

Bij Rehorst Bouw hebben we de ambitie om bij een project aan te schuiven als bouwteampartner. Juist door vroegtijdig mee te denken met de architect en andere specialisten kunnen wij onze kennis en ervaring inzetten om de uitvoerbaarheid van het ontwerp te bewaken. We letten bijvoorbeeld scherp op de constructie van details. Is dat goed uitvoerbaar of zorgt dat voor vertraging in het bouwproces? En wat doet dat met de kosten en het eindresultaat? Intensieve samenwerking in het bouwteam geeft u als opdrachtgever de zekerheid van een goed resultaat.

 

Beleggers

Beleggen in hoogwaardig vastgoed

Institutionele beleggers leveren steeds vaker een belangrijke bijdrage aan nieuwbouwprojecten. Om een goed rendement veilig te stellen, is het raadzaam om te beleggen in kwalitatief hoogwaardig vastgoed. Rehorst Bouw is voor u de ideale partij.

Woningtekort

In Nederland is op dit moment al een woningtekort en over tien jaar zijn er nog eens ruim 500.000 nieuwe woningen nodig. Het huidige bouwtempo ligt te laag om dit aantal daadwerkelijk te halen. Het tekort aan woningen loopt dus op en daarom is het belangrijk om te investeren in de bouw. Zo geeft u een belangrijke impuls aan de huizenmarkt. Als allround bouwbedrijf richt Rehorst Bouw zich niet alleen op het realiseren van nieuw vastgoed, maar ook op het optimaliseren van duurzaamheid.