Werkwijze

Prijsbewuste bouwer

Rehorst Bouw werkt planmatig en klantgericht, of het nu gaat om de ontwikkeling en realisatie van één uniek pand of van een geheel nieuwe wijk. Ons totaalpakket combineert ruime kennis op het gebied van haalbaarheid, stedenbouwkundige ontwikkelingen en financieringsvormen met een financieel krachtige positie. Dat maakt ons tot een interessante partner voor het ontwikkelen en realiseren van woningbouw en utiliteitsbouw.

Duurzame partners

Bij ketenintegratie kijken meerdere partijen voortdurend in elkaars keuken. Niet alleen op projectbasis, maar als duurzame partners. We benutten elkaars bedrijfsspecifieke kennis en analyseren samen het product én het proces op zoek naar verbeterpunten. Dat gebeurt tijdens de voorbereiding, maar ook op de bouwplaats zelf. Een goed voorbeeld is de planning. Nu dagproductie in de bouw zo belangrijk is, groeit het belang van onderlinge afstemming tussen onderaannemers. Ketenpartners volgen en bediscussiëren de planning dan ook dagelijks. Deze werkwijze streeft actief innovatie na en verbetert zowel de kwaliteit als het resultaat.

Partners in bouwen

Rehorst Bouw maakt sinds 1988 deel uit van de keten van de Adriaan van Erk Groep. Samenwerking is – zogezegd – onze standaard werkwijze. Steeds vaker zetten we deze kwaliteiten voor diverse opdrachtgevers in als partner in het bouwteam.