Werkwijze

Prijsbewuste bouwer

Rehorst Bouw werkt planmatig en klantgericht, of het nu gaat om de ontwikkeling en realisatie van één uniek pand of van een geheel nieuwe wijk. Ons totaalpakket combineert ruime kennis op het gebied van haalbaarheid, stedenbouwkundige ontwikkelingen en financieringsvormen met een financieel krachtige positie. Dat maakt ons tot een interessante partner voor het ontwikkelen en realiseren van woningbouw en utiliteitsbouw.

Intensieve samenwerking

Als bouwbedrijf werk je onophoudelijk met andere partijen. Het is dan de kunst om samen te werken. Niet langs elkaar heen. Daarom zet Rehorst Bouw in op intensieve samenwerking. We benutten de expertise van onze vaste partners door ze al in een vroeg stadium te laten aanschuiven in onze Eye Room. Juist door Lean te werken, korten we de looptijd van projecten drastisch in en waarborgen we kwaliteit.

Dienstverlening optimaliseren

Lean is een manier van werken op het snijvlak van klanttevredenheid, belasting van het milieu en kostenbesparing. Rehorst Bouw implementeerde Lean in 2010 en sindsdien weet ons team dagelijks vaardigheden en processen te verbeteren. Door de klant en de gebruiker centraal te stellen optimaliseren we onze dienstverlening door bijvoorbeeld handelingen te synchroniseren en doorlooptijden te verkorten.

Kosten in de hand

Bij de invoering van het Leanproces zochten we bewust de samenwerking met verschillende klanten. Met als doel het samenwerkingsproces te verbeteren en tegelijkertijd de totale kosten te reduceren. Inmiddels kunnen we spreken van een win-winsituatie voor zowel Rehorst Bouw, onze klanten en het milieu.