Woningbouw

Ontwikkelende bouwer

Rehorst Bouw voert voor opdrachtgevers projecten uit in seriematige woningbouw, maar realiseert ook projecten in eigen beheer. Door zelf op te treden als projectontwikkelaar kennen we de markt met al zijn trends, eisen en wensen. De kennis die we als ontwikkelende bouwer vergaren komt de kwaliteit van het project ten goede.

Seriebouw

De specialiteit van Rehorst Bouw is gietbouw. We gieten beton in voorgeprogrammeerde tunnels en stalen wanden. Een dag later halen we de wanden weg en zetten ze op een andere plaats om opnieuw vol te storten. Vervolgens kan de vloer van de volgende verdieping worden gestort. Gietbouw is een snelle en gerespecteerde bouwmethode, ideaal voor seriematige woningbouw.

Snel schakelen

Als het bouwproces zo snel verloopt, is uitstekende coördinatie van het bouwproces een vereiste. Onze werkwijze richt zich op het vroegtijdig signaleren van knelpunten, geheel volgens de principes van LEAN en BIM. Zo lukt het ons om de flow in processen te optimaliseren. Daarnaast beschikt Rehorst Bouw als onderdeel van de Adriaan van Erk Groep over een goed gecoördineerde materieeldienst met een uitgebreid machinepark. Dat draagt op iedere bouwplaats bij tot een snelle en efficiënte uitvoering van het project.

Toekomstige bewoner staat centraal

Al vanaf de eerste schets redeneert Rehorst Bouw vanuit het perspectief van de toekomstige bewoner van een pand. Want een woning hoort niet alleen mooi te zijn, maar moet ook functioneel en flexibel zijn. Een woning moet bijvoorbeeld kunnen meegroeien met haar bewoners. Deze benadering sluit naadloos aan op de behoefte van onze opdrachtgevers. Niet voor niets zijn we al drie keer uitgeroepen tot beste klantgerichte bouwer van Nederland.