Over ons

Respectabele reputatie

Slavenburg is opgericht in 1906 en maakt sinds 2014 volwaardig deel uit van de Adriaan van Erk Groep. Van oudsher bouwt Slavenburg mooie, duurzame gebouwen. We hebben een respectabele reputatie hoog te houden. Daarom concentreert Slavenburg Bouw zich ook in de toekomst op vertrouwde speerpunten als uitmuntende kwaliteit, lage operationele kosten, een gezond binnenklimaat en een comfortabele werkruimte.

Klanttevredenheid

Slavenburg Bouw legt de lat hoog voor zichzelf. Niet alleen willen we met onze werkwijze de klant controle geven op het ontwerp en de uitvoering. We streven er – vanzelfsprekend – naar dat onze klant het beste krijgt wat de markt te bieden heeft. Maar we zijn pas tevreden wanneer het eindresultaat precies overeenkomt met de verwachtingen van de opdrachtgever. En dat lukt! Onze virtuele modellen en vakkundige alliantiepartners maken deze nieuwe standaard in klanttevredenheid mogelijk.

Klantgericht bouwen

Onze klanten verwachten kwaliteit. En dat gaat veel verder dan het beste materiaal of de beste vakmensen. Daarom richten wij ons volledig op de klant. Welke criteria gelden er voor de gebruiker? Hoe ziet het wensenpakket eruit? Met die kennis gaan wij aan de slag.

Toekomstgericht

Slavenburg Bouw investeert in de toekomst. Niet alleen door te bouwen met duurzame materialen, maar ook door te investeren in de vakmensen van de toekomst. We leiden jonge mensen op tot professionals in de bouw. Hiermee levert Slavenburg Bouw een actieve bijdrage aan een nieuwe generatie bouwspecialisten met oog voor detail.