Utiliteitsbouw

Vooruitdenken

Gebruikers van gebouwen verwachten kwaliteit. Logisch, want in het dagelijks leven zijn ze voortdurend omringd door apparaten die uitblinken in functionaliteit, betrouwbaarheid en ontwerp. Van fluisterstille auto's boordevol airbags tot oogstrelende iPads. Datzelfde kwaliteitsgevoel is ook van toepassing op gebouwen; we accepteren niet meer dat iets niet kan in een gebouw. Juist daarom kiest Slavenburg Bouw nadrukkelijk voor een virtuele werkwijze. Want door alle wensen en eisen eerst in een model te ontwerpen, blijkt al snel welke plannen onhaalbaar zijn. Vervolgens is er nog voldoende ruimte om een realistische oplossing te bedenken zonder dat de planning daar onder lijdt.

Toekomstige gebruiker staat centraal

Een gebouw hoort niet alleen mooi te zijn, maar moet ook functioneel en flexibel zijn. Daarom redeneert Slavenburg Bouw vanuit het perspectief van de toekomstige bewoner of gebruiker van een pand. We kunnen zelfs de kleinste details – de luchtstroming in een hotelkamer bijvoorbeeld – in ons model invoeren. Nog voor de eerste paal is geslagen, weten we precies hoe het binnenklimaat werkt. Zo zijn de toekomstige gebruikers verzekerd van een comfortabele werkruimte die aansluit op hun wensen.

Projecton®

Door gebruik te maken van een slimme, geprefabriceerde betonconstructie en functioneel maatwerk gebaseerd op de jarenlange ervaring in de utiliteitsbouw van Slavenburg Bouw, is Projecton® ontstaan.

Projecton® heeft een nieuw concept ontwikkeld voor bedrijfsmodules van  2.500 m² tot 50.000 m². Het bouwsysteem biedt u voldoende ontwerpvrijheid om een specifiek en op maat gesneden bedrijfspand te realiseren en tegelijkertijd alle voordelen van systeembouw te genieten.

Uw gebouw wordt volledig Turn-Key geleverd. Zo heeft u geen omkijken naar de voortgang en de coördinatie van alle betrokken partijen tijdens het ontwerp en de uitvoering.

 

Naar de Projecton® website