Voor wie

Duidelijkheid vooraf

Slavenburg Bouw werkt voor projectontwikkelaars, architecten, aanbesteders, eigenaren en toekomstige gebruikers. Virtueel bouwen geeft hen vooraf duidelijkheid over het eindresultaat. Of u nu opdracht geeft voor een kantoor, een school, een ziekenhuis, een hotel of een winkelcentrum.

 

Projectontwikkelaars

Als projectontwikkelaar zoekt u een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Alleen zijn er maar weinig bouwbedrijven die én een scherpe prijs én een hoge kwaliteit combineren. Tegelijkertijd kampen veel omvangrijke projecten met vertraging en bijbehorende torenhoge kostenoverschrijdingen. Slavenburg Bouw pakt het bouwproces radicaal anders aan. We vertalen uw plannen eerst naar een virtueel model, zo krijgt u meteen exact inzicht in de mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Deze procesgerichte voorbereiding levert niet alleen een haalbare planning op, maar ook de optimale prijs-kwaliteitverhouding waar u naar op zoek was.

Architecten

Voor een architect is het belangrijk om zich begrepen te voelen. Voor de uitvoering is een architect afhankelijk van de bouwer. Omdat Slavenburg Bouw de taal van de architect verstaat, verankeren wij het idee van de architect in de uitvoering. Om te beginnen door van meet af aan samen te bedenken wat er precies gebouwd moet worden op basis van het programma van eisen. Slavenburg Bouw concentreert zich op de realisatie (bouwkosten) en de planning (optimale bouwtijd).

 

Aanbesteders

Als aanbesteder probeert u de risico's zoveel mogelijk te beheersen. Daarom zoekt u een ervaren bouwer die vergelijkbare projecten succesvol heeft afgerond. Slavenburg Bouw is zo'n ervaren bouwer, die tegenwoordig deel uitmaakt van de financieel krachtige Adriaan van Erk Groep. Maar naast risicobeheersing draait het voor u als aanbesteder ook om een scherpe inschrijving. Omdat Slavenburg Bouw zich, mede door het virtueel ontwerp, concentreert op het bouwproces blinken wij uit in bouwplaatsbeheersing. Hiermee lukt het ons om de bouwkosten en de optimale bouwtijd te waarborgen.

 

Eigenaren en gebruikers

Als toekomstige gebruiker stelt u specifieke eisen aan een gebouw. Wat voor werkzaamheden of activiteiten vinden hier straks plaats? Hoe verlopen de processen? Ons team verdiept zich – samen met de architect, constructeurs en andere adviseurs – in het bedrijfsproces van de opdrachtgever. Op basis van ervaring en analytisch vermogen zet ons team uw kennis van productieprocessen om naar een functioneel gebouw. Het resultaat vertalen we in een virtueel ontwerp dat aan de basis staat van het daadwerkelijke bouwproces.