Bouwen

Hoe onderscheiden wij ons als bouwende ontwikkelaar van een ontwikkelende aannemer? Dat zit in de eenheid van ontwikkelen, voorbereiden en bouwen in onze groep. Hoewel dit in de uitvoering verschillende disciplines zijn, liggen deze bij ons helemaal in elkaars verlengde. Zo werken wij van gebiedsverwerving tot en met de oplevering aan één gezamenlijk belang.

20200923_0030-Weesp-Weespersluis-Daken

Van woningen en specials tot aan utiliteitsbouw en renovatie

In een vroeg stadium van ontwikkeling, sluiten de technische en procesmatige specialisten aan. Hierdoor wordt aan de voorkant meegedacht over zaken zoals het ontwerp en de constructie. Samen met ketenpartners worden belangrijke vraagstukken met betrekking tot bijvoorbeeld de energietransitie uitgedacht. Wij zijn daarmee volledig aangehaakt op de meest actuele en duurzame ontwikkelingen. Vervolgens zetten onze bouwbedrijven de ontwikkelvisie letterlijk in de steigers.

Met Adriaan van Erk Bouw, Rehorst Bouw en Slavenburg Bouw hebben we drie gespecialiseerde bouwbedrijven die ieder binnen hun eigen discipline waarde toevoegen. Van woningen en specials tot aan utiliteitsbouw en renovatie.

Arie Houweling

Meer informatie?

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact op met Arie Houweling, onze algemeen directeur.