20200507_0001-3

Timmerfabriek

Betrouwbaarheid in partnerschap

Proactief meedenken hoe het beter en kostenefficiënter kan, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van hoogwaardige kozijnen. Het onderscheidende servicetraject, de transparante kosten en geen onaangename verrassingen tijdens een soepel proces. Dat is Adriaan van Erk Timmerfabriek.

20200430_0034

Waarom we doen wat we doen

Voor ons is er niets mooiers dan de glimlach van een tevreden klant. Of een werkvoorbereider die blij is dat we meedenken. We vinden het belangrijk om elke dag een wezenlijke bijdrage te leveren aan de wereld van onze klanten en collega’s. Dit doen we door proactief mee te denken, samen te werken en zo tot de beste oplossingen te komen.

“De wereld een klein beetje mooier maken.”

Daarnaast zetten we ons in voor kwaliteit, milieu en de samenleving. Of het nu gaat om het vinden van die ene oplossing waar nog niemand aan dacht of het blij maken van onze opdrachtgevers vanaf het begin tot na de levering: wij zijn er voor onze klanten en medewerkers.

2024-01-AvE-corporate-MMX-lowres-011

Hoe we doen wat we doen

Onze organisatie beschikt over een modern machinepark, goede software en vooral uitstekend gemotiveerde collega’s, waarmee wij iedere dag weer hoogwaardige kozijnen produceren. Dit alles doen wij in een omgeving waarbij veiligheid, mens en milieu centraal staan.

“Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze deskundigheid in de keten. Op ons kun je bouwen.”

Wij denken als ketenpartner graag al in de ontwerpfase mee. Zo komen we samen tot weloverwogen haalbare keuzes waarbij financiën en esthetica altijd ‘top of mind’ zijn. Gedurende het gehele traject van voorbereiding tot na levering staan we met onze kennis klaar om te voorzien in de behoeften van onze klanten. Onze toonaangevende leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en servicegerichtheid zijn al decennialang het kenmerk van onze aanpak in de markt.

20210118_AvE-Fabriek_0324

Wat we doen

Langdurig plezier beleven van de door ons geleverde kozijnen staat centraal. We gebruiken hierbij duurzame materialen, waarmee de kozijnen die wij leveren perfect passen bij de huidige vraag naar biobased producten.

Uiteraard werken we met KOMO-certificering voor ramen en deuren en gebruiken we PEFC-, FSC- en STIP-gecertificeerd hout als grondstof. Bovendien zijn we aangesloten bij HOUT100%, om te garanderen dat onze producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

“Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze goed functionerende kozijnen aanschaffen die zorgen voor jarenlang woonplezier.”

We weten dat bepaalde materialen een impact hebben op onze footprint, maar we zorgen ervoor dat dit zo min mogelijk is.

Medewerkers in overleg

Contact

Neem gerust contact op voor meer informatie!

Medewerkers in overleg

Contact

Neem gerust contact op voor meer informatie!