Header Over ons - Geschiedenis

Geschiedenis

Meer dan zestig jaar vakmanschap en gezonde handelsgeest

De Adriaan van Erk Groep voegt al ruim 60 jaar op geheel eigen wijze waarde toe aan gebiedsverwerving, ontwikkeling en bouw. Ons familiebedrijf weet als geen ander uit het niets iets te creëren.

Onze oprichter, Adriaan van Erk, is in 1961 gestart met houthandel met een bakfiets. In de daaropvolgende 60 jaar is het bedrijf steeds meer gegroeid en volwassen geworden.

In de jaren 90 waren wij als gespecialiseerd bedrijf in de projectmatige bouw verantwoordelijk voor de ontwikkeling en bouw van grote, vanuit die tijd bekende, Vinex wijken.

Van daaruit is Adriaan van Erk een bedrijf geworden dat met het ontwikkelen en bouwen van zowel grotere en kleinere projecten de wereld een beetje mooier probeert te maken. Dit zijn bijvoorbeeld hotels, bedrijfshallen of kantoren, maar vooral diverse woongebouwen en mooie buurten met elk een eigen uitstraling en architectuur.

Kwaliteit heeft altijd hoog in het vaandel gestaan. Het bedrijf is meerdere jaren uitgeroepen tot Beste klantgerichte bouwer.

Sinds september 2022 zijn wij samen met zusterondernemingen Van de Klok, Novaform en Heijligers onderdeel van Klokgroep. Een financieel daadkrachtig familiebedrijf met 100 jaar ervaring.

"Ontwikkelaar en bouwer van de grotere vinex wijken in de jaren 90."

005