Kantoor-KlokGroep-[04-2017]-logo-LR

KlokGroep

Adriaan van Erk is sinds september 2022 onderdeel van KlokGroep. KlokGroep is in de loop der jaren flink veranderd en gegroeid, maar in de basis zijn ze nog steeds hetzelfde bedrijf. Door de korte communicatielijnen zijn ze nog altijd flexibel, handelen ze snel en blijven ze innoveren.

Van de Klok bestaat uit verschillende divisies met hun eigen specialisme. Het gehele ontwikkel- en realisatietraject van initiatiefase tot en met vastgoedbeheer wordt samen met co-makers verzorgd.

Meer over Van de Klok >

Novaform is gespecialiseerd in complexe binnenstedelijke ontwikkelingen, maar verzorgt ook de (gebieds)ontwikkeling op uitbreidingslocaties. Novaform heeft vestigingen in Eindhoven, Rotterdam, Düsseldorf en Poznan (Polen).

Meer over Novaform >

Heilijgers ontwikkelt, realiseert, transformeert, verduurzaamt en onderhoudt woningen, appartementen, zorg- en bedrijfshuisvesting. Ze minimaliseren daarbij bouwrisico’s en maximaliseren klanttevredenheid.

Meer over Heilijgers >

Samen
in ontwikkeling

Moederbedrijf KlokGroep bestaat uit vier dochterondernemingen die actief zijn als ontwikkelaar en bouwer in de vastgoedsector: Van de Klok, Novaform, Heilijgers en Adriaan van Erk.

De diversiteit en kennis van deze ondernemingen is hun kracht. Doordat ze in bijna alle regio’s in Nederland actief zijn, kennen ze de markt goed en weten ze waar mogelijkheden liggen. Samen gaan ze uitdagingen aan en geven ze invulling aan grote huisvestingsvraagstukken. Vanuit een sterke financiële basis, met slagkracht en met oog voor mens en milieu. Moederbedrijf KlokGroep is hierbij de verbindende schakel tussen de vier dochterondernemingen.

Woonbelevingscentrum LIV

Laat je omgeving groeien

Door de schaalgrootte van vier gezonde dochterondernemingen met ieder hun eigen specialismen, zijn wij in staat samen daadkrachtig in te spelen op veranderingen en uitdagingen. Van duurzaamheids- en stikstofvraagstukken tot de bouw van betaalbare woningen. Ook biedt het synergievoordelen op gebieden als innovatie, duurzaamheidsambities en kapitaalintensieve beslissingen. Onze ruim 530 medewerkers stimuleren we om zichzelf te ontwikkelen en van elkaar te leren. Zo bouwen we samen aan de toekomst!

"We volgen marktveranderingen op de voet en passen onze organisatie, dienstverlening en producten daar snel en doordacht op aan. Daarbij stimuleren we medewerkers zichzelf te ontwikkelen en van elkaar te leren."

Merkarchitectuur zusterbedrijven

Merkarchitectuur