Verkoopsucces Nieuw Rijnvaert: dat moet gevierd worden!

Dat (nieuwbouw)woningen verkocht krijgen niet meer zo vanzelfsprekend is, zoals jarenlang wel het geval was, kunnen we bijna dagelijks lezen in de media. Toch gingen wij met vertrouwen op 30 mei 2023 met 40 prachtige woningen in het project Nieuw Rijnvaert - tegen de rand van Oegstgeest – in verkoop. Uiteraard waren we erg benieuwd naar de animo voor deze woningen. En wat zijn we trots op de resultaten die we in korte tijd al geboekt hebben!

Verkoopsucces

Voor de 40 woningen hebben ruim 480 mensen zich ingeschreven en zij hebben meer dan 2.000 interesses getoond op de woningen. Het project valt dus duidelijk in de smaak.

In nog geen 3 weken tijd zijn dan ook al 27 woningen verkocht en voor de rest van de woningen zijn door Panne Van Soest Makelaars verkoopgesprekken gepland of zijn we in afwachting van het besluit van de kandidaat. Cijfers waarmee de start bouw steeds meer in zicht komt!

Dit succes wilden we voor onze medewerkers natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan, dus iedereen werd getrakteerd op een heerlijk ijsje. Op naar de eerstvolgende mijlpaal!

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal