wonen-in-nieuw-rijnvaert exterieur-8
wonen-in-nieuw-rijnvaert exterieur-7
wonen-in-nieuw-rijnvaert exterieur-8

Nieuw Rijnvaert, Oestgeest

In voorbereiding
In totaal 40 woningen

Vrijheid, complete rust en alles heerlijk nieuw. Een ultieme woonbeleving! Het kan in Nieuw Rijnvaert, het verlengde van het al eerder succesvol gerealiseerde Rijnvaert nabij de Oude Rijn. In het waterrijke plan is plek voor 8 villa’s, 10 herenhuizen en 22 schitterende twee-onder-een-kapwoningen, stuk voor stuk gelegen op een kavel aan het vaarwater met eigen ligplaats voor een sloep.

Project

In de eerste fase van Nieuw Rijnvaert realiseren we verschillende woningtypes. Grofweg zijn er 5 types te onderscheiden: villa’s en twee-onder-een-kapwoningen in 2 varianten en herenhuizen. Bijna elke woning heeft andere afmetingen of is gespiegeld. Bekijk bij elk bouwnummer dus goed de plattegrond en de afmetingen van de woning.

Het project Nieuw Rijnvaert fase 1A, bestaat uit 40 grondgebonden woningen. Afwisselend zijn dat herenhuizen (rijwoningen), 2-onder-1-kappers (tweekappers), en vrijstaande villa’s. Zie de situatietekening. Voor het parkeren zal er in het openbaar gebied worden voorzien in voldoende parkeerplaatsen langs de straten en daarvoor aangewezen parkeerplaatsen. De 2-onder-1-kappers (tweekappers), en vrijstaande villa’s hebben een parkeerplaats op eigen terrein, zie hiervoor de situatietekening.

Projectbetrokkenen

  • Ontwikkeling & realisatie: Adriaan van Erk Groep
  • Architect: Piet Onderwater & Partners

Rol van Adriaan van Erk

Ontwikkeling en realisatie door Adriaan van Erk

Bijzonderheden

Met de architectuur van de nieuwbouw is rekening gehouden met waterrijke karakter van de locatie, maar ook met de bestaande bouw. Iedere woning heeft een directe verbinding met het water.

;