Waddinxveen_2023_47 woningen_Parksingel fase 2 deelplan E3_008_2500px

Ontwikkeling

Hoe zou je het doen als je er zelf zou gaan wonen of werken? Dat is de vraag die we onszelf steeds stellen. Bij onze ontwikkeling staat niet de architect of de gemeente centraal, maar de uiteindelijke klant. De bewoner of commercieel gebruiker moet er gelukkig worden. Dat vraagt natuurlijk om inlevingsvermogen en de nodige creativiteit, maar vooral om lef en daadkracht.

De Pionier Amsterdam

Heldere en herkenbare signatuur

Het bedenken van een ontwikkelstrategie en ontwikkelvisie is een veelomvattend en integraal proces. Om dit in een stroomversnelling te krijgen houden we vast aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Zo staan bij de ontwikkeling van een uitleg-, stedelijk- of mix-use-gebied niet alleen duurzaamheid, klimaatadaptie en energievoorziening hoog op onze agenda, ook nemen we thema’s als inclusiviteit, diversiteit en bereikbaarheid standaard mee. Zuinig zijn op de planeet en ongelijkheid van de mensheid terugbrengen, spelen voor ons immers altijd een rol.

Het resultaat is een kwaliteitsimpuls op het gebied van wonen, winkels, bedrijven, groen, infrastructuur en recreatie in een breder perspectief. De heldere en herkenbare signatuur van Adriaan van Erk.

Bartjan van Haaren

Meer informatie?

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact op met Bartjan van Haaren, onze algemeen directeur.