Lisse, Grevelingterrein

Project

Woonhaven Elka| Waterrijk wonen in Lisse, een unieke plek om te wonen. Heerlijk vrij wonen aan het water, met het comfort van het dorpscentrum van Lisse dichtbij. In Woonhaven Elka geniet u van de rust, de natuur en het heerlijke buitenleven. Niet alleen in uw straat. Het centrum van Lisse is op loopafstand, en ook strand, zee, prachtige duinen en bossen zijn binnen handbereik. In mum van tijd bent u bij de winkels, scholen en faciliteiten van Lisse, Sassenheim, Voorhout en Noordwijk. Kortom, heerlijk vrij wonen aan het water, met het comfort van het dorpscentrum van Lisse dichtbij, in het huis van uw dromen

Woonhaven Elka bestaat uit 14 grondgebonden waterwoningen van drie bouwlagen met elk een ligplaats voor een sloep. De woonoppervlakte bedraagt ca. 168m². Daarnaast bestaat het plan uit een appartementencomplex met zeven woonlagen met in totaal 26 appartementen, waarvan 2 penthouses. De begane grond van dit complex is gereserveerd voor de entree, 26 bergingen en een bovengrondse stallingsgarage met 12 parkeerplaatsen.

Klik hier om naar projectwebsite te gaan.

Projectbetrokkenen

Architectenbureau Van Manen
Mens Makelaar

Rol Adriaan van Erk

• Ontwikkeling en realisatie door Adriaan van Erk

Feiten en cijfers

Start bouw Q4 2020
Geplande oplevering Q2 2022

Bijzonderheden

Voormalige terrein van de Elka kistenfabriek in Lisse
Elke woning heeft een ligplaats voor een sloep. De haven sluit aan op het waterrijke landschap van de omgeving. Voor een bezoek aan de Kagerplassen of de grachten van Amsterdam.

Print deze pagina