Kopers De Weezenlanden

Voor kopers

Het is logisch dat kopers soms door de bomen het bos niet meer zien als zij een nieuwbouwwoning kopen. Er komt zoveel bij kijken. Dan is het fijn als je bijgestaan wordt door een professional die weet hoe alles werkt. Onze afdeling kopersbegeleiding helpt kopers dan ook bij een belangrijke stap in hun leven: het kopen van een nieuwbouwwoning.

"Onze showrooms zijn zo breed uitgerust dat er voor iedere beurs en smaak genoeg keuzes zijn. Het voordeel daarvan is dat je bij oplevering een kant-en-klare woning hebt.”

Woonidee-1ste verd-1

De klant centraal

Onze aandacht gaat niet alleen uit naar ontwikkelen en bouwen, maar vooral naar onze klanten. Wij begeleiden onze klanten na aankoop van hun woning en houden het graag persoonlijk. We organiseren startbijeenkomsten, zodat kopers kennis kunnen maken met hun buren en we vertellen over de planning van het bouwproces en welke keuzes er gemaakt kunnen worden en wanneer.

Tijdens de bouw krijgt de koper meerdere kijkmomenten en wordt men regelmatig op de hoogte gehouden over de ins en outs van de woning en het project. Het gaat hierbij niet alleen over de woning maar over het gehele proces: van aankoop tot oplevering, ook dat is kwaliteit.

Het woonidee

Onze kwaliteit schuilt in talrijke details gebaseerd op onze jarenlange ervaring en in de samenwerking met vaste leveranciers. De materialen die wij gebruiken in onze detaillering van onze leveranciers, zijn bij ons op kantoor te zien in onze inspiratie showroom Het Woonidee.

_Q2A2409
VanErk035

We laten daarmee niets aan de verbeelding over op het gebied van sanitair, keukens, tegelwerk, gevel- en dakwerk, installaties en andere afwerkingen binnen onze woningen.

Feest van herkenning bij oplevering

Wij adviseren en helpen de koper bij het maken van belangrijke inrichtingskeuzes van een nieuw huis of appartement. Met samples en 3D visualisaties is onze inspiratie showroom Het Woonidee een bron van inspiratie. De uitvoering van de keuzes van de koper moet zorgen voor een feest van herkenning bij de succesvolle oplevering van de woning!

Verkoop Landgoed in den Houte

Goed lezen is het halve werk

"We leveren vanuit de kopersbegeleiding een document aan dat de kopersprocedure heet. Hier staan eigenlijk alle spelregels in met betrekking tot sanitair en tegelwerk, maar ook richtlijnen of adviezen over elektra. Wat is er wel en niet mogelijk. We kunnen bijvoorbeeld geen individuele wijzigingen in de gevels doen. Mijn advies is om dat document goed door te lezen en verdiep je ook goed in de plattegronden. We hebben diverse hand-outs ontwikkeld die helpen bij het bepalen van keuzes. Zeker voor het bepalen van de juiste plaatsen van elektra is het handig om al in een vroeg stadium na te denken over de inrichting van de woning.”

20200707_0051

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat kopersbegeleiding voor u kan betekenen? Neem contact op met Monique Bouwmeester, hoofd kopersbegeleiding.